Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Amit a COD AW-vel művelnek...

Amit a COD AW-vel művelnek csak szerintem komédia?

Figyelt kérdés

Itt nem feltétlen a játékra gondolok hanem arra h éveken keresztül ment a rinya egyeseknél h "Jaj de ocsmány cseréljék le a grafikai motort, hogy néz má ki már 2013 van...

Erre most lecserélték teljesen jó a grafikája erre mi van há mire az a 6 giga ram 4 is elég lenne ? Csináljon valaki egy ram fixet.

Mire fel ilyen 50 gigás a játék ? Kisebb méret kéne.

Mire foglal ennyi helyet...?

Én komolyan nem értem az embereket megkapták az újítást, erre meg tele van panaszolva egy csomó fórum h visszasírják a régi gépigényt az AC U-nál dettó egyébként.

Persze konzolon nem játszanának mert a grafika az szent a konzolos verzió meg "ocsmány".

Én kajak nem értem az embereket.

És félreértések elkerülése végett nem veszekedni akarok csak akkor el kéne végre dönteni h mi van.

2014. nov. 3. 19:02
 1/1 anonim ***** válasza:
jegyezd meg jól, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni, mindig lesz olyan hogy valakinek nem tetszik valami lehet akármilyen jó. Azok akartak jobb grafikát akiknek a gépje jobb és most azok rinyálnak akinek nincs pénze atomerőműre
2014. nov. 3. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!