Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem csinál semmit?

Miért nem csinál semmit?

Figyelt kérdés

Minecraft 1.7.2

Felrakom a forge 1.7.2-t és ha Forge profilt akarom elindítani, már első alkalommal sem indul. Eltűnik a kép és ennyi, forge nélkül indul, de csak az 1.7.10 működött pedig..

Miért nem indul?

2014. nov. 3. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Be is módoltad?Csak azért kérdezem,mert nekem is csinált már ilyet,amikor az optifine nevű módot raktam be!miután kivettem,ment rendesen!Vagy az is lehet,hogy egy másik verzióhoz tartozó módot raktál be!

Remélem tudtam segíteni!

2014. nov. 4. 13:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, mert mint írtam, más az első alkalommal sem indul el, azaz 1 od sincs berakva, csak 1xűen a forge van csak az alapra telepítve, semmi mod és nem indul, mcben ha átállítom h a forge-on belül más verzióval fusson, úgy elindul, de akkor a forge nem aktív..
2014. nov. 5. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor azt szeretném megkérdezni,hogy honnan töltötted le a forge-t?
2014. nov. 7. 11:31
 4/4 A kérdező kommentje:

files.minecraftforge.net

1.7.2. recommanded-del meg a latest-tel sem jó.

2014. nov. 11. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!