Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Azt mondjátok el nekem, hogy...

Azt mondjátok el nekem, hogy ha herobrine nincs benne a minecraft-ban, akkor hogy a fenébe lehet lehívni a fejét command blokkal?

Figyelt kérdés
Nálam itt bukott meg az,hogy nem hiszem,hogy herobrine benne van a játékban!!!

2014. nov. 3. 12:18
 1/8 anonim ***** válasza:

egyszerű, tárgyként be van adva.

A te fejedet is le lehet másolni egy adminCMD-vel vagy essentials-szal bármelyik szerverre a neved alapján, mégse fogsz minden ilyen szerveren játszani (legalábbis 0 felé közelít az esélye).

2014. nov. 3. 15:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor is ha csak egy lan világ(nem szerver)és csa kegy haverom mutatta be nekem?Most komolyan:Lehívta entity 303,Notch,Herobrine és még csomó mindenki fejét!!!!!
2014. nov. 4. 13:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Herobrine egy játékos, és olyan skin-je van, mint Herobrine-nak :OOO (így van olyan fej is)
2014. nov. 4. 15:12
 4/8 A kérdező kommentje:

De ahol játszom az nem egy szerver!!!!Az egy kétjátékosos lan!Egy szomszédommal szoktam játszani!És nem herobrine a skinje!itt egy link a skinjéről:

[link]

Ennek a skinnek semmi köze herobrinéhez!

Az én skinem meg ez:

[link]

2014. nov. 6. 08:34
 5/8 Kovács Dániel GH válasza:
Herobrine-t lelehet hivni te gyökér!!!
2014. nov. 7. 14:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valaki egyjátékosban játszik a skinek megjelennek, így lehet Herobrine skin-ű fejet készíteni.

Így: "/give [játékos] 397 11 3 {SkullOwner:"Herobrine"}"

2014. nov. 7. 15:55
 7/8 anonim ***** válasza:
de ő nem azzal a parancsal csinálta
2014. dec. 31. 15:18
 8/8 anonim válasza:

Ha van internet kapcsolat akkor le lehet hívni az eredetis játékosok fejét.Lehet úgy hívta le hogy van eredetis "Herobrine" nevezetű játékos annak Herobrine skin-je van.

Így: /give (játékos) skull 1 3 {SkullOwner:"Herobrine"}

2015. márc. 2. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!