Adika13 kérdése:
Mért nem megy a minecraft?
Figyelt kérdés
azt írja hogy baj van a videó kártyával nvidia geforce 7600 gs segitég!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2014. nov. 2. 20:38
1/10 anonim válasza:
hát ha baj van vele akkor baj van vele, más játékok mennek? driverből a legfrissebb van fenn?
2/10 A kérdező kommentje:
de mondja már meg valaki
2014. nov. 3. 07:15
3/10 anonim válasza:
Sztem egy új operációs rendszerre lenne szükséged!Nekem is volt ilyen!Egészen addig nem tudtam játszani én sem,amíg újra nem telepítettem a Windows-ot!
4/10 anonim válasza:
adika, ott írja maga a minecraft mi a baja. Nincs meg a megfelelő driver (futtatási parancssor) a videokártyád számára. Felmész netre és bepötyögöd google-be, hogy 'nvidia geforce 7600 gs driver download'.
Legelső linkre rámész szépen beállítgatod milyen a videokártyád azt leszeded és telepíted. Illetve érdemes lenne egy DirectX 11-es frissítést is leszedned mellé.
5/10 anonim válasza:
Szerintem több probléma adódhat fel.
1.Nincs felrakva a vidi kártya drivere
2. frissíteni kell a vidit
3vagy néha az is megoldja hogy ha beírod a keresőbe hogy WINDOWS UPDATE és ott minden frissítést letöltessz és feltelepítesz
4. többet nem tudok :D
6/10 anonim válasza:
Nincs felrakva a vidikártya drivere? Tudtommal akkor nem működik a rendszer.
7/10 anonim válasza:
de működig driver nélkül mert nekem sem volt rajta egy darabig
8/10 A kérdező kommentje:
fel van téve a videókártya
2014. nov. 5. 17:16
9/10 A kérdező kommentje:
már megy
2014. nov. 12. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!