Miért nem indul el a Direwolf20 1.7 modpack? A Consolban dob valami piros szöveget de az mi?
Az nem függ össze a gépeddel, hogy egy program hibának köszönhetően nem indul el, szóval itt nem lényeg az az "állat 8mag".
Egyszerűen hiba van a modpack-ban. Töröld le és töltsd le újra, hátha csak valami megsérült letöltés közben. Ha ez sem oldja meg, akkor meg kell várni, hogy Direwolf20 (vagy aki készítette a modpack-et) kijavítja.
A Win8-al semmi baj nincs, nekem is az van, bár nekem hiba nélkül fut a modpack.
Megpróbálhatsz bemoddolni egy Minecraft-ot, de az túl hosszú és bonyolult lenne. Próbáld meg inkább a modpack-ban kikapcsolni a modokat és így hátha meglesz, hogy minek van baja.
Nem, nem működik. :( A piros szöveg az ez: Error while running launchMinecraft(): java.lang.NullPointerException
Valami ötlet?
News:
MŰKÖDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!!!!!
Letöltöttem egy másik launchert és azzal elindult...
Nagyon boldog vagyok :)
Nekem is ugyan ezt írja ki. :(
Honnan töltötted le amivel elindult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!