League of Legends ranked solo besorolás. Hogy osztja be? Hány győzelem milyen divízió? Vagy mi befolyásolja? Érdekelnének a részletek?
Figyelt kérdés
Köszönöm :)2014. okt. 31. 21:25
1/18 anonim válasza:
Ha első besoroló akkor, a normál MMR-től és attól függően mely meccseket nyered meg. Nem mindegy, hogy megnyersz 5meccset szórtan, mondjuk minden másodikat vagy az utolsó 5-öt. Mert ilyenkor az első meccsen kapsz x erősségű ellenfelet aztán egyre gyengébbeket a lose miatt és utána már nem egy nagy szám legyőzni azokat.
2/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és milyen mmr a megfelelő, vagy kimagasló az első besoroláson körülbelül? :D azt már tudom hol lehet megnézni, csak a mértékegységekkel nem vagyok tisztában.
2014. okt. 31. 23:47
3/18 anonim válasza:
Mégis hol lehet megnézni ezt a rejtett adatot?:D
5/18 anonim válasza:
1. Ez egy bugos .... Engem meg se talál az adatbázisban, a smurfomet viszont igen.
2. Ha működik is akkor se pontos, mivel a riot nem adja ki a pontos számokat.
6/18 savanyújóska válasza:
MMR-t a Riot bizalmasan kezeli, ahol ilyet számol a weboldal (op.gg, lolskill.net, etc.), ott csak a többiekhez mérten érdekes, nem mint egy konkrét érték. Egyébként szerintem az op.gg nem rossz, konzisztens, és gyorsan át lehet nézni, hogy a KDA-k alapján kivel érdemes erőltetni, és kivel nem. Promóra visszatérve: Elég sok mindentől függ, 60-70% a nyert meccsek számától, a maradék pedig, hogy ezeket milyen sorrendben, és milyen stattal nyerted. Engem 3 nyert meccsel B3-ba dobott, haveromat 2-3 meccs erejéig húztam, ő 6 winnel S2-be került, de ehhez az is hozzátartozik, hogy a 3 közös meccs alatt 1-et halt. Összesen. És megnyertük mindet. Érdemes egyébként előtte még 50-60 meccset Normalozni, én is azonnal kezdtem, így lett B3, most pedig season vége előtt 2,5 hét alatt felhúztam magam B3-ból Silver V-be, átlag 3-4 meccsből egyszer kaptam ki, sokat segített, hogy pihentettem kicsit a rankedet, és gyakoroltam normalon, főleg a map awarenssen és az általános dolgokon - hogyan ne throwolj, mi van, ha bukásra áll a csapat, etc.
7/18 anonim válasza:
Tényleg jobb várni. Én is 3 accot húztam ki bronzeből, mert ész nélkül játszottam. Most smurfot húzok westen, mert east egy vicc kb. Itt a terv 10rune page, mielőtt elkezdeném venni a champeket, aztán 16champ és csak utána a ranked. Ez egy laza 600-700 wines tapasztalat lesz és jó sok idő.
8/18 A kérdező kommentje:
a win-lose rate-m 47-50% körül táncol, friss 30-as vagyok, első acc. Ez rossznak számít? Mármint nem rankedben hanem normálban. És eune-n vagyok. Akkor vesztett ügy? :s
2014. nov. 1. 14:33
9/18 anonim válasza:
A besorolásnál lényegtelen a server, csak utána lesz gond, mert Westen Silver 5-be játszanak úgy, mint easten silver 1-ben.
10/18 A kérdező kommentje:
Goldra már kiegyensúlyozódik ez? :I Vagy számítsak végig erre?
2014. nov. 1. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!