Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan járassam le az XBox-ot,...

Hogyan járassam le az XBox-ot, és álljon vissza a Nintendo népszerűsége Magyarországon?

Figyelt kérdés
Már a könyömömön jön ki, hogy a Nintendo lejárt lemez!

2014. okt. 31. 18:38
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

"Egyetértek, de egy biztos: az XBox konzolszéria el fog bukni, és a Nintendo visszaszerzi régi erejét. Lehet, hogy nem egyszerre, de hiszem, hogy el jön az a nap."

Tudod , hogy miért nem fog eljönni. Mert a Wii nem adja ki más játékot a sajátjait kivéve(persze vannak kivételek).

"De szólok, hogy a Wii (és utóda), olcsóbb és kevesebbet fogyaszt, így gazdaságosabb választás."

De szólók, nem is olyan erős a hardver ami benne van. és lehet , hogy gazdaságos de mit csináljak vele , ha nincs rajta pl GTA se?

2014. okt. 31. 20:28
 22/42 A kérdező kommentje:
Van jobb a GTA-nál. Egyszer-kétszer játszottam vele, és rossz volt.
2014. okt. 31. 20:30
 23/42 anonim ***** válasza:

Mert a Wii nem adja ki más játékot csak a sajátjait

Ezt akartam írni.

2014. okt. 31. 20:31
 24/42 anonim ***** válasza:
Van jobb a Zelda-nál. Egyszer-kétszer játszottam vele, és rossz volt.
2014. okt. 31. 20:31
 25/42 A kérdező kommentje:
Én nem Zeldát, hanem GTA-t akartam mondani.
2014. okt. 31. 20:34
 26/42 anonim ***** válasza:
De én nem azt mondtam. Ott a Mario Cart , de minak ha van Forza.
2014. okt. 31. 20:36
 27/42 A kérdező kommentje:
24-es: Összezavartál. Ezt én is mondtam. Mintha a GTA és a Zelda játékok konkurensek. Ráadásul a Sony sem adja ki máshova játékokat. Csak a saját konozoljaira.
2014. okt. 31. 20:37
 28/42 A kérdező kommentje:

Manampság új Halo-t nem adnak ki PC-re.

És a 80-as és a 90-es években több sikeres játék maradt exkluzív a saját konzolján.

2014. okt. 31. 20:41
 29/42 anonim ***** válasza:

Állj !

"Ráadásul a Sony sem adja ki máshova játékokat. Csak a saját konozoljaira."

Mint ahogy a microsoft is, DE én amikor írtam akkor a multiplatformokra gondoltam. Pl Wii-re nem adták ki a CoD BO2-t , DE a többi platformra igen. (Tudom , hogy kiadják wii-u ra, De két évvel később , és az már egy másik generáció[VIII.].)

2014. okt. 31. 20:45
 30/42 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekelne Nintendo-s játék, annak lehet egyszerre kettő, de vagy cserélgetni kéne, vagy feláldozni egy csatlakozást a TV-n.
2014. okt. 31. 20:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!