Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Heroes of the Storm alphával...

Heroes of the Storm alphával kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek de nem értek hozzá. ^^

Szóval nemrég volt wave, szóval kiosztottak egy csomó keyt. Tegnap voltam a barátomnál és örömmel tapasztaltuk, hogy megjelent az accountján. Miközben töltöttük le, gyorsan ránéztünk az enyémre, hogy nekem is meg lett-e, és nálam is ott volt. De ma hazaértem, és nem látom a battle.net-emen. Lehetséges, hogy az zavart be neki, hogy épp töltöttük le az ő accján, és azért jelent meg nálam is? xd A kliens is updatelt, úgyhogy nincs ötletem.

2014. okt. 31. 17:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez azért volt mert előtte az ö accjába voltatok bejelentkezve és mivel már leszedtétek fent volt a gépen,amit a te acc-od érzékelt ,de játszani nem tudtál volna a saját accodbol mert te nem kaptál kulcsot. :)
2015. jan. 28. 04:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!