Mit csináljak neki hogy ne álljon le?
Figyelt kérdés
hali. nekem a "The Sims 3 Complete Edition" van meg és nem tudok játszani mert mindig leáll. Belép meg minden, ott vagyok hogy új város, betölt, új háztartás aztán csinálom az emberkét és leáll. mit csináljak neki? Nagyon szeretnék játszani :(2014. okt. 30. 12:44
11/12 anonim válasza:
8-10, én meg azt szeretem, amikor olyanok adnak tanácsot akiknek lövésük nincs a simsről
12/12 anonim válasza:
Lövésem sincs? Haha :D Kb 5 éve Simsezem, úgy ismerem, mint a tenyeremet, a hibáival együtt. De mivel nekem eredeti, lehet, hogy épp abban nem vagyok tapasztalt, amit a letöltött játékok művelnek. De azért az igencsak erős túlzás, hogy lövésem sincs róla. Jó lenne, ha nem ítélkeznél. Ha belelátsz az agyamba, akkor van jogod rá, de enélkül a képesség nélkül aligha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!