Crazygirl14 kérdése:
Sims 3, segítség mit kell ilyenkor csinálnom? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy most mit kell csinálnom;
Sóval a Sims 3 bazárban töltök le ruhákat, simseket, cipőket stb.. És mikor az indítópanelen töltöm le sok cuccnál ezt írja ki; A telepítés sikertelen. A stílus telepítése előtt installálnod kell a hozzá tartozó prémium tartalmat. Ez mit jelent? Eddig hiányzott 2 sims lemez, de most már megvettem azt a kettőt is és meg van így az összes Sims 3, de így sem engedi. Mit kéne tennem hogy letöltödjön? Aki tudja az légyszíves írja meg! :)
2014. okt. 30. 11:29
1/7 Citromka0418 válasza:
Ha letöltötted a játékot hogyan csináltad?? creckelted?? vagy megvetted???
2/7 Citromka0418 válasza:
nem lehet hogy hiányzik valamelyik program??
3/7 A kérdező kommentje:
Megvettem mindet, de elv az a gond hogy a kedves Maxis elrontott mindent :/
2014. nov. 9. 15:39
4/7 Citromka0418 válasza:
pontosan mit akartál letölteni???
5/7 Citromka0418 válasza:
mármint amit le akartál tölteni kiegészítőt annak mi a neve?
6/7 Citromka0418 válasza:
mióta van meg a játék?? teljesen???
7/7 anonim válasza:
Szerintem valami olyan ruhadarabot, egyebet töltöttél le, amik csak akkor vehetők igénybe, ha prénium felhasználó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!