Tapasztalt World of Warcraft játékosok válaszát várom! Hogy szoktátok ezt meg? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy ti hogy szoktátok meg a játékot?
Mert én 3 napja kezdtem de nem nagyon értem a képességeket meg a küldetéseket mert nem tudok angolul, ti hogy oldottátok meg ezt?
2014. okt. 29. 19:33
2/6 anonim válasza:
Azért ehhez az angoltudás nem árt, mert a képességek és talentumok leírása néhol elég kacifántos tud lenni. Vagy megkérsz valakit, hogy fordítsa le őket, és úgy választasz, vagy kipróbálod és megjegyzed mit is csinált pontosan.
3/6 A kérdező kommentje:
a taurin kívül van más jó magyar szerver?
2014. okt. 29. 19:52
4/6 anonim válasza:
A tört szerverek nem jók, max elfogadhatóak, de nekem messze a tauri jött be leginkább.
5/6 anonim válasza:
Mire kezded megszokni, addigra kijön az újabb kiegészítő és kezdheted előről. Ezért nem lehet megunni a WoW-ot :D
6/6 anonim válasza:
GYERE MONSTER-WOW-ra :D Spanyol de nagyon sok magyar fent és sokkal jobb mint a tauri, bevan scriptelve minden és ingyen kapunk donate pontot :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!