Wowhoz hasonló mmorpg játékok?
Ilyen nincs. Ott van viszont a RIFT, ami ingyenes, ex-WOWosok csinálták, szinte mindenben jobb, mint a WoW.
Magyar szervere természetesen nincs.
#1 Kamu. Azért szídják mindenhol, keress csak rá Google-n a különböző fórumokra.
Ráuntál a buggokra? Ez csak azt bizonyítja, hogy életedbe nem játszottál még az eredeti WoW-on, hiszen ott nincsenek buggok.
"szinte mindenben jobb, mint a WoW"
Ugye viccnek szántad?
#2: Bármelyik játékról kereshetek ezer fórumot, amiben szidják az adott játékot. Mivel a WoW tízszer népszerűbb, mint bármelyik másik MMO, róla tízezer gyalázkodó fórumot találhatnék. Ez bizonyíték?
#3: Nem viccnek szántam. Sokkal komolyabb az instance/raid rendszere, a kaszt- és skillrendszere. A kiegészítők kisebbek ugyan, mint a WoW-nál, de legalább nem 2-3 évente jönnek. Ha a RIFT-ben komoly hibát találunk, egy héten belül kijavítják, a WoW-nál vannak olyan hibák, amik tíz éve megvannak, és le sem tojja a Blizzard.
Nem a levegőbe beszélek, 6 évig játszottam a WoW-al, aztán a Cata után a barátaimmal együtt váltottunk Riftre (ami akkor még ugyanúgy fizetős volt). Gyanítom, belőletek is a több éves tapasztalat beszél...
Sajna mint mondottam, magyar szerver nincs. A Steampike szerveren van egy pár magyar klán, de megmondom őszintén, én eleve elkerülöm az ilyen szervereket. Nem sznobizmusból, nem azért, mert idegenszívű hazaáruló vagyok, hanem mert az évek alatt megtapasztaltam, hogy bizonyos népek fiai (elsősorban az oroszok, lengyelek, magyarok) közül kerülnek ki a legkiállhatatlanabb, legnagyobb arcú, legagresszívabbbb játékosok. És ez nem csak az én véleményem, de nem ám! Sok játékban eleve úgy állítják be a klánvezetők-raid parancsnokok a szűrőket, hogy visszadobja a magyar/orosz/lengyel jelentkezőket. Néhány paraszt miatt az összes játékosunkat megbélyegzik. Mint régen külföldön, mikor ki volt írva a boltokban, hogy "Magyar, ne lopj!". A hírünk megelőzött bennünket.
Egyébként a 12 éves fiam is lelkes RIFT-játékos, pedig ő sem túl erős angolból. Először engem nyaggatott állandóan, hogy ez mit jelent, az mit jelent, aztán már Google fordítóba másolgatta a szövegeket, most meg már vacsoránál meséli, hogy miket olvasott a küldetés leírásában.
Nagyon jó hajtóerő tud lenni a nyelvtanuláshoz egy jó játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!