Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Wowhoz hasonló mmorpg játékok?

Wowhoz hasonló mmorpg játékok?

Figyelt kérdés
Tudom hogy wow a legjobb meg minden, de én ráuntam már a bugokra és teljesen elment a kedvem tőle, hasonló kéne mint a wow aminek nagy a játékélménye és akár több évig is el lehet játszani rajta (ingyest irjatok), ja és olyat ahol van magyar szerver/sok a magyar
2014. okt. 28. 17:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%

Ilyen nincs. Ott van viszont a RIFT, ami ingyenes, ex-WOWosok csinálták, szinte mindenben jobb, mint a WoW.

Magyar szervere természetesen nincs.

2014. okt. 28. 17:49
 2/13 anonim ***** válasza:

#1 Kamu. Azért szídják mindenhol, keress csak rá Google-n a különböző fórumokra.

Ráuntál a buggokra? Ez csak azt bizonyítja, hogy életedbe nem játszottál még az eredeti WoW-on, hiszen ott nincsenek buggok.

2014. okt. 28. 18:20
 3/13 anonim ***** válasza:

"szinte mindenben jobb, mint a WoW"

Ugye viccnek szántad?

2014. okt. 28. 20:00
 4/13 anonim ***** válasza:
Amúgy ha ezt "ex-wowosok" csinálták, akkor szerintem azért lettek "ex-wowosok" mert kirúgta őket a Blizzard. XD
2014. okt. 28. 20:01
 5/13 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy valaki rögtön azzal jön hogy eredeti ez meg az -.-
2014. okt. 28. 20:08
 6/13 A kérdező kommentje:
de elhiszem hogy eredetin nincsenek bugok de azért kicsit drága az nekem hogy megvenni + havonta fizetni, talán majd egyszer ha lesz saját pénzem de ingyenesekre vagyok kiváncsi, biztos hogy van mmo ami ingyenes és jó is, de nem akármilyen kell hanem magyar, angolokkal azért megérteni egymást nem lenne könnyű
2014. okt. 28. 20:50
 7/13 anonim ***** válasza:

#2: Bármelyik játékról kereshetek ezer fórumot, amiben szidják az adott játékot. Mivel a WoW tízszer népszerűbb, mint bármelyik másik MMO, róla tízezer gyalázkodó fórumot találhatnék. Ez bizonyíték?

#3: Nem viccnek szántam. Sokkal komolyabb az instance/raid rendszere, a kaszt- és skillrendszere. A kiegészítők kisebbek ugyan, mint a WoW-nál, de legalább nem 2-3 évente jönnek. Ha a RIFT-ben komoly hibát találunk, egy héten belül kijavítják, a WoW-nál vannak olyan hibák, amik tíz éve megvannak, és le sem tojja a Blizzard.

Nem a levegőbe beszélek, 6 évig játszottam a WoW-al, aztán a Cata után a barátaimmal együtt váltottunk Riftre (ami akkor még ugyanúgy fizetős volt). Gyanítom, belőletek is a több éves tapasztalat beszél...

2014. okt. 28. 21:04
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát megnéztem ezt a Riftet nem tünik rossznak, de itthogy játszhatok linket küldenél? esetleg van valami magyar szerver mint pl wowon a tauri? vagy olyan szeró ahol sok a magyar? nekem az is fontos hogy magyarokkal játszak, mert pl ha egy angol mondja ts en a taxot abból nem sokat értek :D vagy ha ezek közül egyik se akkor mi a módja hogy megtanuljam a játékban a dolgokat? magyar oktató oldal is jöhet ha van...
2014. okt. 28. 21:19
 9/13 anonim ***** válasza:

Sajna mint mondottam, magyar szerver nincs. A Steampike szerveren van egy pár magyar klán, de megmondom őszintén, én eleve elkerülöm az ilyen szervereket. Nem sznobizmusból, nem azért, mert idegenszívű hazaáruló vagyok, hanem mert az évek alatt megtapasztaltam, hogy bizonyos népek fiai (elsősorban az oroszok, lengyelek, magyarok) közül kerülnek ki a legkiállhatatlanabb, legnagyobb arcú, legagresszívabbbb játékosok. És ez nem csak az én véleményem, de nem ám! Sok játékban eleve úgy állítják be a klánvezetők-raid parancsnokok a szűrőket, hogy visszadobja a magyar/orosz/lengyel jelentkezőket. Néhány paraszt miatt az összes játékosunkat megbélyegzik. Mint régen külföldön, mikor ki volt írva a boltokban, hogy "Magyar, ne lopj!". A hírünk megelőzött bennünket.

Egyébként a 12 éves fiam is lelkes RIFT-játékos, pedig ő sem túl erős angolból. Először engem nyaggatott állandóan, hogy ez mit jelent, az mit jelent, aztán már Google fordítóba másolgatta a szövegeket, most meg már vacsoránál meséli, hogy miket olvasott a küldetés leírásában.

Nagyon jó hajtóerő tud lenni a nyelvtanuláshoz egy jó játék.

2014. okt. 29. 18:39
 10/13 A kérdező kommentje:
De hogy kell ide regisztrálni vagy mi hogy van? nem tudok semmit tauriról jöttem xD regeltem de nem küldenek visszaigazolót vagy én se értem.. elmagyaráznád pls részletes honnan szedjem hogy kezdjem el?
2014. okt. 29. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!