WOT-ban mennyire hasznos a legénység képzés?
Ugye ha eléri a 100%-ot akkor kis + jel mellette és lehet képezni. Mennyire hasznos pl. a tapasztalatot megéri ráfordítani és pl álcázás, jelerősség, javítás, tűzoltás, torony forgása sokban... stb. javul?
Ez nem ide tartozik de az álcaháló jó, vagy csak pénzkidobás?
előre is köszönöm!
Persze, hogy megéri, egyébként kárba menne az a sok xp, amit a tankkal szereznél, mert gondolom nem fordítanál rá aranyat, hogy szabad xp-vé konvertáld.
Az álcaháló nagyon hasznos tud lenni, semmiképp sem pénzkidobás, bár azért nem olyan jó minden tankra, pl. nehéz tankokra és közepes tankokra is teljesen felesleges.
Egyik leghasznosabb képesség a 6. érzék. Jelzi, ha felderítettek, célba vettek.Sajnos csak a képesség 100%-ánál aktiválódik.
Hasznosak lehetnek a javítás, és töltés, tűzoltás képességek is, még ha csak egy - két másodpercet is ér. Gondolj bele, szembe nézel a másikkal, mindketten a végét járjátok, de a tied 2 másodperccel előbb tölt be.
Álca és periszkóp hasznos tud lenni együtt. Nem pénz kidobás, és átszerelheted más tankokra is.
Nem mondanám kezdőnek magam. (1 éve játszom)
Csak azért kérdeztem mert én semmi változást nem vettem észre... már van olyan tank ami 3x 100 on van a legénység, de semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!