Szerintetek így eladhatom a már nem használt játékaimat?
Megvan eredetibe a Sims 3 + pár kiegészítője, Need For Speed Shift, Fifa 12. Ezekkel a játékokkal már nem szoktam játszani, és gondoltam arra hogy eladom, csak hogy már regisztrálva vannak az Originbe, és ott vannak olyan játékok amikkel játszani szoktam ( SimCity 2013, Mirror's Edge, The Sims 4 ) ezért a fiókot nem adnám el.
Arra gondoltam hogy mondjuk 1 Ft-ért felrakom a Vaterára a nem használt játékaim eredeti CD lemezét meg kódját, és odaírnám hogy Originbe már nem lehet regisztrálni. Csak CD-ről lehet telepíteni.
Ha így elmenne pár ezer forintért már örülnék, mert egy kis plusz pénzhez jutnék.
Szerintetek ez így jó ötlet lenne?
Ezekhez a játékokhoz NEM kell. Még úgy is elindulnak ha nincs feltelepítve az Origin.
Csak az újabbakhoz kell, a régiekhez ( márpedig ezek a játékok nem éppen a legújabbak ) nem szükséges Origin fiók.
Úgy hogy eléggé erős kijelentés az hogy semmire sem mehet vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!