Dota 2 vagy LoL? Többi lent!
Igen, az előttem szólóknak abban igaza van, hogy a sima pub gameben sok a troll. Illetve nem is troll, sokan nem "trollkodásból" bénáznak, hanem egyszerűen nem tudnak játszani. 50 meccsből jó, ha egyszer kifogok egy normális teamet, akik tényleg rendesen pickelnek, nem akar mindenki midezni stb. Na olyankor jó a game, nyerünk is általában. Van az átlagos team, ahol azért nem rossz a team összeállítás, meg a játékmód is elfogadható, ne adj isten még hallgatnak is a tapasztaltabbra, még velük is el lehet játszani. És akkor van a legalja, aki vagy nem beszél angolul, vagy feedeléssel fenyeget, ha nem mehet midre (amiről persze letesz, miután én meg reporttal fenyegetem), mindenki carryt választ, a legalja herokat hozzák, akiknek 0 escapejük van (szó szerint)... na ők használhatatlanok.
De a ranked... hát most kezdtem el nemrég rankedezni a 400 órámmal, valami mennyország a pubhoz képest. Még troll teammel nem találkoztam, átlagosból volt asszem 4 vagy 5, és az igazi, jó teamből 2 vagy 3. Itt már mindenki beszél angolul, supportot is általában pickelnek, ha más nem, nincs veszekedés a lanekkel kapcsolatban, nincs vitatkozás KS miatt (jó, persze azért megemlítik a supportnak ha ő viszi a killt, hogy azért ezt ne, de nincsen "súlyos" ügy belőle, mint pubban) stb. Egyszerűen komolyabban veszik.
Rankedet 13-as szinttől lehet játszani, én szerintem 1500 MMR környékén lehetek (igen, tudom hogy katasztrofális :D). 2000 MMR körül már ritka a troll, és még általában játszani is tudnak. Szóval ha addig eljutsz, akkor ott már nem lesz idegbaj (nem gyakran legalábbis :D).
Sok sikert és jó játékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!