Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Game Dev Tycoon-ban hogyan...

A Game Dev Tycoon-ban hogyan kell "az egész csapatot befogni egy játék fejlesztésére"?

Figyelt kérdés
Már 2 alkalmazottam van rajtam kívül, de a játék jelentésnél mindig ezt a javaslatot kapom.
2014. okt. 26. 17:04
 1/2 anonim válasza:
A fejlesztés ugye 3 fő lépésből áll, minden lépésnél felugrik egy kis ablak, ahol állítani kell a csúszkákat és jobbkéz felől ott vannak, az olyan cuccosok, mint a lineáris történet, a nyílt világ... balkéz felől pedig az alkalmazottak. Ha az alkalmazottra rákattintasz és ráhúzod valamelyik csúszkára, akkor azt a feladatot ő végzi, tehát ő írja a sztorit vagy ő fejleszti a grafikus motort stb... Ez a funkció viszont csak közepes vagy annál nagyobb mérető játékoknál működik, ha kis költségvetésű játékot készítesz akkor az egész csapat egyszerre dolgozik.
2014. okt. 26. 17:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkor nem értem miért adja ki nekem, de akkor szerintem hamarosan végzek egy kutatást, hogy készíthessek egy közepes játékot is. Ez megmagyarázza, miért kapok általában közepes értékelést...
2014. okt. 27. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!