Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért jobb az XBOX360, meg a...

Miért jobb az XBOX360, meg a PS3 a PS2-nél?

Figyelt kérdés

Nekem PS2-m van, de egy csomó osztálytársam azzal menőzik, hogy húú, most nekik ilyen XBOX, meg PS3, meg miegymás, de egyszerűen nem értem, hogy mivel, miért lenne jobb. Grafikailag én nem látok számottevő különbséget, meg azt is fel szokták hozni, hogy PS2-re meg mr nem jelennek meg új játékok. Ez megint nem igaz, manapság is rengeteg játék kijön PS2-re, és olyanok is vannak, aki csak PS2-re.

Sőt, pl. az XBOX360 ha jól tudom, akkor 2007-ben jelent meg, és annál régebbi játékokat nem találsz hozzá.

Nem beszélve a hűtési problémákról, meg arról, hogy egy játék legalább háromszor annyiba kerül, mint a PS"-nél.

És aki naponta 1-2 órát játszik, annak szerintem bőven elég a PS2, és nem értem, hogy miért kell ezeknek az újaknak ekkora felhajtást csinálni.

Vélemények?

2010. jan. 25. 14:33
 1/10 anonim ***** válasza:

"Grafikailag én nem látok számottevő különbséget,"

Nézd meg ps2-őn a Gta san andreast pl

és Ps 3on a Gta 4-et

ég és föld

2010. jan. 25. 14:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Vazeg. A PS3-on meg az Xboox-on már olyan új játékok vannak mint az állat pl. GTA4 nincsen PS2-re,meg egy csomó ilyen game ,ami vagy 100x jobbak,mint ami a PS2-n vannak.Régen egy pár évvel ezelőtt király volt a PS2 ,de most már nem nagy szám.A konzolok terén az Xbox 360 és a PS3-van most a téren ha érted
2010. jan. 25. 16:50
 3/10 anonim ***** válasza:

X360 nem kéne, de PS3 azért tényleg jobb.

Jobb a grafika, erősebb a gép, újabb, tehát tovább lesznek rá játékok (mert PS2-re már nem sokáig jönnek ki az újak), kontrollerben is van valami, neten is lehet játszani valahogy, blu-ray-t lejátssza, stb.

2010. jan. 25. 16:52
 4/10 anonim ***** válasza:

ps kb 10 éves a ps3 3,5.

Kettő között eltelt 6,5 év ami rohadt sok idő a játékiparban.

2010. jan. 25. 17:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Az Xbox 360 nem 2007-es, hanem 2005-ös...
2010. febr. 6. 13:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Am nekem PS2 meg Xbox 360 (meg PSP) is van, és azért vettem a Boxot, mert nem jön ki már új (jobbfajta) játék PS2-re.
2010. febr. 6. 13:56
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem is Ps2 -őm van és bőven jó!Ja és valaki mondta h a grafika ég és föld.Az ár is ég és föld ha nagyon jó játékkal akarsz játszani,akkor mélyen a zsebedbe kell nyúlni,ha pedig elég a közepes grafika akkor nem annyira!:)

Nekem ez a véleményem!

2010. febr. 14. 18:12
 8/10 anonim válasza:
Aha,tudjátok mi a véleményem a ps3 ról meg ezekről? kijön a végén a GTA 8, azt akkor már Hiperszónikus,Téridőkontinnyum,Galaxisváltó,univerzumfegyverekre ,csillagkapukra lesz jó a GTA8
2010. febr. 18. 21:16
 9/10 anonim ***** válasza:
huuu ha nem látsz kulombseget akkor menny el a szemmészetre de végulis ha belegondolsz egy uj jatek aps2hez vagy a ps3hoz nem olyan sok ar arkulombsegh es azert sokkal jobb a ps3
2010. aug. 23. 20:50
 10/10 A kérdező kommentje:

Ja, de PS3-at nem lehet chippelni.

És amúgy mi az a "szemmesz"? XD

2010. aug. 24. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!