Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A TERA nevű játékot már...

A TERA nevű játékot már kétszer ki patch-eltem és mind a kétszer eszt írta (amikor a PLAY-re megyek) : Cannot find 'XmlLite. Dll'. Please, re-install this applicaton. SEGÍTSETEK!?

Figyelt kérdés
És minden indításkor eszt írja ki (amikor a PLAY-re megyek). SEGÍTSETEK miért írja eszt ki?

2014. okt. 25. 14:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Zerintem a tera oldalán eszt leirlyák elék érthetöen, hoty mit kel ijenkor csinlni. De a keddvedér rá kerestem hoty mi okoszhatya eszt a hibátt: [link]

Csak a golgel-ben kelett volna rá keresned vagy a játék fő oldalán...nem let volna nagy cuc -.-

2014. okt. 25. 14:13
 2/4 A kérdező kommentje:
szóval töltsem le aszt a cuccot megvan öö a windows system32 is megvan és azon belül amit nemtalálok valami current mappába rakjam/másoljam be?
2014. okt. 25. 14:27
 3/4 A kérdező kommentje:
vagy csak igy a system32 be másoljam be?
2014. okt. 25. 14:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Jobban jársz, ha egyenesen a Microsofttól töltöd le:

[link]

Biztonságosabb is, egyszerűbb is (a letöltött telepítőt elindítod, és az automatikusan a jó helyre telepíti magát).

2014. okt. 25. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!