Miért nem készítenek egy ilyen játékot?
Figyelt kérdés
Amiben a földet megtámadja egy idegen faj, és az ebből kialakuló harcról szólna, egy katonát alakítanánk, tps nézetes lehetne a játék. Szerintem elég nagy sikere lenne, de még egy ilyen játék sem készült mostanában, miért?2014. okt. 25. 09:49
1/9 anonim válasza:
Na és akkor a Duke Nukem sorozat szerinted miről szól? :)
Igaz az FPS, de a lényeg, a föld megmentése az idegenektől.
2/9 A kérdező kommentje:
de még egy ilyen játék sem készült MOSTANÁBAN, miért?
Azért egy ubisofttól szívesen megnéznék egy ilyen alkotást.:D
2014. okt. 25. 10:08
3/9 anonim válasza:
Crysis 3 miről szól? :D Igaz az is FPS, de tps-nek így nem lenne nagy sikere.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát nekem bejönne egy történetközpontú játék, tpsben (olyan irányítással ,mint a tomb raider kb.), a crysis 3-at már végigjátszottam, annyi a bajom csak vele, hogy túl futurisztikus :S
2014. okt. 25. 10:23
5/9 anonim válasza:
Van egy olyan tomb raider irányítású, de nem tudom mi a neve. Az egy kicsit régebben játszódik, akkor űrlények jönnek...
6/9 anonim válasza:
Defiance. Igaz, ott egy csomó idegen faj van, nem csak egy.
7/9 anonim válasza:
The bureau: XCOM Declassfield pont ilyen és új és jó!!
8/9 A kérdező kommentje:
Az xcomot meglesem, mert jónak tűnik, köszi.:D
2014. okt. 25. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!