Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Számít ez a Rubik kocka...

Számít ez a Rubik kocka kirakásánál?

Figyelt kérdés
A tetejét és a 2. sort ki tudtam tenni, de az alsó kereszt egyik algoritmussal se jön ki. Addig nézegettem a kockát, hogy észrevettem, a középső kockák színei máshogy helyezkednek el, mint a többi kockán, amiről néztem képet, tehát nekem a sárgával szemben zöld, a fehérrel szemben piros, a naranccsal szemben kék szín van. Ez számít valamit a kocka kirakásánál? Anyámé volt gyerekkorában, azt állítja, hogy nem szedték szét. Nem tudom...

2014. okt. 24. 22:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkoriban nagyon sok kínai másolat jött az országba (a magyar cég nem tudott eleget gyártani), nekem is van pár darab, amin nem stimmelnek a színek.
2014. okt. 24. 23:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezek szerint ki lehetne rakni, csak nekem nem megy... Akkor próbálkozok tovább. Köszi.
2014. okt. 24. 23:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem biztos ki lehet rakni, mert eredetileg amikor megvetted, akkor kirakott állapotban volt biztosan.

Viszont tényleg az egy hamisítvány, mert fehérrel szemben sárga, kékkel szemben zöld és pirossal szemben narancs van.

Ha csinálsz esetleg képet róla, hogy meddig van meg, megpróbálnék segíteni :)

2014. okt. 25. 01:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Amikor a két sor megvan, akkor a harmadik keresztből mennyi van meg? Szóval a kereszt 4 (vagyis a közepével együtt 5) négyzetéből hány van meg?

2014. okt. 25. 01:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem lett szétszedve és rosszul összerakva akkor mindegy milyen színű ki lehet rakni. Ha nem lett rosszul összerakva és anno a matricákat is úgy ragasztották rá hogy kirakott legyen akkor ki lehet rakni mind1 milyenek a színek.
2014. okt. 26. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!