Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » WOT-ban mik azok a "farm tankok"?

WOT-ban mik azok a "farm tankok"?

Figyelt kérdés
Valahol hallottam ezt a kifejezést. Mit jelent és melyek azok a tankok, és milyen tier?

2014. okt. 24. 16:44
 1/3 anonim válasza:

2 fajta farm tank van:

-az egyikkel amivel pénzt farmolsz.

-a másikkal amivel jó WN8-at vagy effit farmolsz.

De ne játssz azzal a szarral, a jó statokhoz sok forintot kell fizetned.

2014. okt. 24. 17:27
 2/3 anonim ***** válasza:
miert ne jatszon? van aki csak szorakozasbol jatszik, nem pedig az e-pent akarja mutogatni...
2014. okt. 24. 17:34
 3/3 Vida Sándor ***** válasza:

Pontosítás: Minél nagyobb szinten játszol, annál több kreditet emészt fel a játék, ugyanis egyre drágábbak a lőszerek és a javítás, és nem áll ezzel arányban a megszerezhető kredit. Körülbelül 5-ös szinten még biztosan kifizetődő, ezért az 5-ös tankok lehetnek a nagy többségnek a farm tankok. Persze ha pénzt teszel bele, és prémium fiókot váltasz, akkor mindennek a másél szeresét kapod.

A stattal meg ne foglalkozz, csak statisztika, nem mindig valóságos, gyakorta látni hupilila játékosokat baromságokat csinálni.

Klánban vagyok, és most a legjobb farm az osztag játék. Tegnap este 6-os szinten 400000 kreditet osztagoztam össze.

2014. okt. 25. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!