Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA IV utolsó küldetésben mit...

GTA IV utolsó küldetésben mit rontok el mindig?

Figyelt kérdés
Már néztem youtube videót is de így még jobban összezavarotdtamm. Utolsó küldetésben ugye oda megyek Little Jackob-el autóban ahhoz az épülethez ő elmegy én meg ott maradok egyedül. Bemegyek az épületbe közbe megölök mindenkit. Na és itt az első különbség:hogy annál a kis átvezető videónál youtube- on csak mi ketten vagyunk nálam meg lelő valakit. Utána fel a lépcsőn kimegyek a tetőre. Itt a következő eltérés: youtube-on lemegy a létrán majd be a csónakba mi motorral követjük aztán helikopter a szigetre stb. nem bonyolult. Nekem meg: balra fordul, át a tetőn beszáll egy helikopterbe, átvezető videón mennék utána de beesek a vízbe és itt folytatom. Beszállok egy motorcsónakba (közbe ő ugye helikopterben). Követem majd jön Jackob a helikopterével. Átszállok, DE nekem nem megy tovább a szigetre hanem be a városba és mire utolérem (Már ha egyáltalán nem írja, hogy megszökött) már csak azt látom hogy az úton ott áll a helikopter(roncs) és ennyi. Ha levegőben vagyok akkor Jackob lövi őket ha kiszállok/odamegyek meg látom hogy mindenki egyhelybe van. De ez mi?!

2014. okt. 23. 22:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez egy elég ritka bug.

Egy barátom 17-szer(!) tolta végig az egészet, mert a helikopter bement a városba, és nekib*szódott egy felhőkarcolónak. Hardcore...

2014. nov. 27. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!