GTA IV utolsó küldetésben mit rontok el mindig?
Figyelt kérdés
Már néztem youtube videót is de így még jobban összezavarotdtamm. Utolsó küldetésben ugye oda megyek Little Jackob-el autóban ahhoz az épülethez ő elmegy én meg ott maradok egyedül. Bemegyek az épületbe közbe megölök mindenkit. Na és itt az első különbség:hogy annál a kis átvezető videónál youtube- on csak mi ketten vagyunk nálam meg lelő valakit. Utána fel a lépcsőn kimegyek a tetőre. Itt a következő eltérés: youtube-on lemegy a létrán majd be a csónakba mi motorral követjük aztán helikopter a szigetre stb. nem bonyolult. Nekem meg: balra fordul, át a tetőn beszáll egy helikopterbe, átvezető videón mennék utána de beesek a vízbe és itt folytatom. Beszállok egy motorcsónakba (közbe ő ugye helikopterben). Követem majd jön Jackob a helikopterével. Átszállok, DE nekem nem megy tovább a szigetre hanem be a városba és mire utolérem (Már ha egyáltalán nem írja, hogy megszökött) már csak azt látom hogy az úton ott áll a helikopter(roncs) és ennyi. Ha levegőben vagyok akkor Jackob lövi őket ha kiszállok/odamegyek meg látom hogy mindenki egyhelybe van. De ez mi?!2014. okt. 23. 22:06
1/1 anonim válasza:
Ez egy elég ritka bug.
Egy barátom 17-szer(!) tolta végig az egészet, mert a helikopter bement a városba, és nekib*szódott egy felhőkarcolónak. Hardcore...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!