Dani99211 kérdése:
Skyrim sárkány lélek elszívás hiba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Utánanéztem már ennek a dolognak, azt találtam hogy kapcsoljam ki a DLC-ket. Kikapcsolom, semmi. Aztán minden modot, ami bent volt, kikapcsoltam. Még mindig semmi. Mi ilyenkor a teendő? (nosTeam-es skyrimem van)2014. okt. 23. 16:23
1/8 anonim válasza:
Ezt szedd le és jó is lesz!
2/8 A kérdező kommentje:
Leszedtem, beraktam ugyanúgy semmi! :P
2014. okt. 24. 18:55
3/8 anonim válasza:
Használsz olyan modot ami a sárkányok elleni harcot turbózza fel? Mert nekem volt bent egy olyan modom, és akkor is fennállt ez a hiba, az imént említett mod mellett is.
4/8 A kérdező kommentje:
Csak DLC-k vannak benne, megy páncél modok.
2014. okt. 25. 19:43
5/8 anonim válasza:
Akkor rossz hírem van de lehet hogy a nosTeam verzió miatt van, régebben én is azzal toltam és volt jó pár bug, amit nem, vagy csak nagyon nehezen lehetett kiküszöbölni.
6/8 Csori96 válasza:
Én így oldottam meg (Steames Legendary Edition):
Leszedtem a legfrissebb Unofficial Patcheket:
Unofficial Skyrim Patch - [link]
Unofficial Dawnguard Patch - [link]
Unofficial Hearthfire Patch - [link]
Unofficial Dragonborn Patch - [link]
Majd a Nexus Mod Managerben a következő sorrendet állítottam be:
Skyrim.esm
Update.esm
Unofficial Skyrim Patch.esp
Dawnguard.esm
Unofficial Dawnguard Patch.esp
Hearthfires.esm
Unofficial Hearthfire Patch.esp
Dragonborn.esm
Unofficial Dragonborn Patch.esp
egyéb .esm-ek
HighResTexturePack01.esp
HighResTexturePack02.esp
HighResTexturePack03.esp
Unofficial High Resolution Patch.esp
egyéb .esp-k
7/8 A kérdező kommentje:
Kipróbálom köszi :)
2014. okt. 26. 15:48
8/8 Mate1609 válasza:
[link] töltsd le ezt és tedd be a script mappába a dragonactorscript.pex-et (csak a fájlt a sript mappát ne csak a .pex fájlt!)nekem működik!!!!!(megjavult)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!