Assassin's Creed rendelés, de honnan?
Sziasztok! Írnátok olyan oldal(aka)t,ahonnan majd meg lehet rendelni az Assassin's Creed Unity-t ? (Tudom,hogy még nem jelent meg.. :) )
És még annyi,hogy régebben láttam Youtubeon egy videót,hogy egy srác rendelt és figurát,meg poszter is kapott hozzá.Ő hol rendelhette? :)
Köszi a választ!
15/L
A szobros és poszteres kiadást Notre Dame Editionnak hivják, PC-re és PS4-re már elfogyott mindenhol sajnos. Magát a játékot még bárhol meg tudod rendelni. Ezt a boltot ajánlom:
[link] -bastille-edition
[link] -notre-dame-edition
[link] Ittvan felsorolva az összes lehetséges verzió, ha esetleg nem PC-re kéne :)
Utolsó kérdésem! :D
Ma reggel 10:34kor megrendeltem és az emailben azt írták,hogy a rendelés sikeresen beérkezett a rendszerbe. "Rendelésed hamarosan feldolgozzuk, azt követően pedig jelentkezünk a további részletekkel" ... és már fél 2 van. Valami baj van,vagy csak én vagyok türelmetlen? (és nem tudom számít e,de nem vagyok regisztrálva..) köszi a választ!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!