Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assassin's Creed rendelés, de...

Temmniki00 kérdése:

Assassin's Creed rendelés, de honnan?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Írnátok olyan oldal(aka)t,ahonnan majd meg lehet rendelni az Assassin's Creed Unity-t ? (Tudom,hogy még nem jelent meg.. :) )

És még annyi,hogy régebben láttam Youtubeon egy videót,hogy egy srác rendelt és figurát,meg poszter is kapott hozzá.Ő hol rendelhette? :)

Köszi a választ!

15/L

2014. okt. 22. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Bármelyik játékszoftver webshopba...
2014. okt. 22. 21:38
 2/8 anonim ***** válasza:

A szobros és poszteres kiadást Notre Dame Editionnak hivják, PC-re és PS4-re már elfogyott mindenhol sajnos. Magát a játékot még bárhol meg tudod rendelni. Ezt a boltot ajánlom:

[link]

[link] -bastille-edition

[link] -notre-dame-edition

[link] Ittvan felsorolva az összes lehetséges verzió, ha esetleg nem PC-re kéne :)

2014. okt. 22. 22:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
2014. okt. 22. 23:38
 4/8 A kérdező kommentje:
És még annyi lenne a kérdésem,hogy ezt mondjuk decemberben is megrendelhetem,vagy akkor már nem?
2014. okt. 23. 11:48
 5/8 anonim ***** válasza:
A játék November 13.-án jön ki, de ha decemberbe lesz raktáron, akkor megtudod venni.
2014. okt. 23. 20:28
 6/8 A kérdező kommentje:

Utolsó kérdésem! :D

Ma reggel 10:34kor megrendeltem és az emailben azt írták,hogy a rendelés sikeresen beérkezett a rendszerbe. "Rendelésed hamarosan feldolgozzuk, azt követően pedig jelentkezünk a további részletekkel" ... és már fél 2 van. Valami baj van,vagy csak én vagyok türelmetlen? (és nem tudom számít e,de nem vagyok regisztrálva..) köszi a választ!:)

2014. nov. 15. 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Legközelebb csak olyan e-mailt fognak küldeni, hogy átadták a futárszolgálatnak, az után másnap kihozzák.
2014. nov. 15. 19:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm a választ!
2014. nov. 15. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!