Nintendo DSi-t vegyek vagy megvárjam a DSi XL-t?
Figyelt kérdés
Ugyanaz lesz benne csak nagyobb? Mennyivel? És az áráról mit lehet tudni?2010. jan. 24. 21:51
1/5 anonim válasza:
Nem akarlak rábeszélni,de ha játszani akarsz rajta,akkor inkább PSP-t vegyél.Hidd el vagy 1000x jobbak a játékok rajta és sokkal nagyobb a játékélmény.De ha mégis Ninendo-t akarsz venni,akkor vegyed megfele a DSI-t, mert még az XL sokára jön. De én akkor is a PSP-re szavazok,van egy rakás letölthető játék is a neten:
2/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam már a PSP-t is, bátyámnak volt, nekem egyáltalán nem tetszett. És a kedvenc játékaim is ds-re vannak. Bár még meggondolom, lehet inkább xbox lesz belőle... csak az meg nem hordozható. Szóval nemtom mi legyen.
2010. jan. 25. 19:50
3/5 anonim válasza:
amúgy nekem is psp-m van csaka z a baj ha netről akarsz rá játékot akkor frisstiteni kell mindig a szoftverét hogy az új émek is menjenek rajta, ezért akarok én is már psp-t. A psp-n szebbek a gémek meg nagyobb a kép, a nintendo-n meg nagyobb a játékélmény!!!!!!! erre nem figyel oda a sok f...
4/5 anonim válasza:
A nintendo-n nagyobb a játékélmény????Hát ezt nem értem,de mindegy.A PSP-n sokkal nagyobb a játékélmény és sokkal több game és sokkal jobb game-ek van rajta.Ez most pont olyan,mint ha nintendo wii-t vennél egy xbox360 helyet.Pedig a Wii egy nagy xar.pl. a GTA4 sincs rajta meg egy csomó karaj játék csak ezek a debella MARIO-s szarok.Szal PSP!!
5/5 A kérdező kommentje:
Nem mindenkinek azok a játékok a jók amik neked, én speciel jobban szeretem még a mario féléket is a gta-nál. A pspn meg hiába szebb a kép, játszani rettenetes rajta, főleg autós játékokat.
2010. márc. 10. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!