Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudom kiiktatni egy...

Hogyan tudom kiiktatni egy próbaverziós játékból, a visszaszámláló limitet?

Figyelt kérdés
Hogy egy szimpla ''demóvá'' váljon.
2010. jan. 24. 20:11
 1/6 anonim válasza:

írd be a googleba a játék nevét és hogy "crack" és töltsd le a progit amit kihoz és kövesd az abban leírt utasításokat

mondjuk többet tudnék segíteni h a tudnám milyen játékról van szó

2010. jan. 24. 20:29
 2/6 A kérdező kommentje:
A German tracker simulatorról ez, egy 2009-es game.
2010. jan. 24. 20:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Sry truck
2010. jan. 24. 20:47
 4/6 anonim válasza:

elsőre ezeket találtam, nem biztos hogy jók, de látod hogy kb merre lehet keresgélni

[link]

[link]

[link]

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. jan. 25. 00:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát, köszi a segítséget de ezeket a siteokat már ismerem és többnyire vagy fizetős regelős, vagy kamu vagy vírusos.Egyébként meg nem hiszem hogy a full.game.crack jó a demohoz is.Sztem valahol a configban ki lehet szedni ezt a parancsot nemtom de szerintem inkább leszedem majd a Premierről.
2010. jan. 25. 10:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Eggyes játéonál beválik hogy amikor elkezded a játékot akkor Shifttel leteszed alulra(vagy bárhogy máshogy csa menjen közben a játék).Azután állítsuk a számítógép óráját egy jóval korábbi időpontra.Aztán lépjünk vissza a játékba.So demónál alalmazható a trükk de van amelyik nem ugri be nei.
2010. jan. 25. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!