A Nexus Mod Manager-t (NMM) hogyan kell használni? Nekem nem világos, mit és hová kell másolni. Többi lent!
Tehát a NMM-t szeretném használni a Skyrim-hoz.
Találtam egy jó kis oldalt, ahol sok modot ajánlanak: [link]
Van egy videó is, ami megmutatja, hogy használjam a NMM-t, de én nem értem. Aki tudja, válaszoljon legyen szíves!
Minél részletesebb, annál jobb!
Pedig röhejesen egyszerű.
1. Csinálsz egy Nexus Mods Accountot (ugyanaz lesz érvényes a Skyrimhez, Fallouthoz, Dark Soulshoz, stb.), és bejelentkezel.
2. Elindítod a Nexus Mod Managert. Első induláskor végigszkenneli a gépedet, és felismeri a telepített játékokat.
3. A Skyrim Nexus honlapon kiválasztod a neked tetsző modot, és a zöld "DOWNLOAD (NMM)" ikonra böksz. A NMM automatikusan megnyílik, és telepíti neked az adott modot.
4. A Mods ablakban a kategóriáknál láthatod, mit telepítettél fel (az újonnan telepítetteket az Install Date oszlopban egy zöld + jel mutatja). Ha mondjuk egy páncélt töltöttél le, megnyitod az Armour pontot, kiválasztod a modot, és az "Activates the selected mod" gombbal (felülről a második puzzle-ikon, zöld nyíllal) aktiválod.
Ennyi!
Amióta létezik a NMM, soha nem kellett manuálisan modot telepítenem, minden tökéletesen működött vele.
#2: Tényleg? Én ráböktem a jobb felső sarokban levő Help kérdőjelre, és az elvitt erre az oldalra:
De ha beírod a Youtube keresőjébe, hogy Nexus Mod Manager, 28600 találatot fogsz kapni a használatáról.
Ha ütik egymást, azt általában leírják a mod ismertetőjében.
Szerencsére ha valami gebasz lenne valamelyikkel, a következő újraindításnál le lehet tiltani. A sztori/küldetés modok viszont alaposan tönkretehetik a mentett állásokat, ezért mielőtt ilyesmit telepítesz, feltétlenül csinálj másolatot a mentésedről (Documents/my games/skyrim/saves)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!