Saavedro kérdése:
Létezik olyan, hogy valaki inkább játékokat tölt le, minthogy játékokkal játszik?
Figyelt kérdés
Sokkal több időt töltök játékok letöltögetésével, minthogy játsszak velük. Csak kipróbálom, hogy működnek-e, aztán letöltöm a következő játékot, ami megtetszik. Már kb. 200 GB-nyi játékot töltöttem le a laptopomra.2014. okt. 20. 22:17
1/3 anonim válasza:
Persze.
Én is először kipróbálom, mielőtt megveszem.
Letöltöm, ha tetszik megveszem, ha nem akkor kuka.
Ennek így kell működnie.
Látatlanba, vagy videók alpján nem veszek semmit, demo meg nincs a játékokhoz mostanában, bár demo-t meg le sem töltenék.
2/3 anonim válasza:
Én az előző válaszoló ellentéte vagyok.
Előre megveszek mindent, és ha kedvet kapok akkor leveszem a polcról/letöltöm a kliensről. Nem túl szerencsés, de nem szeretek warezzal szórakozni, kb úgy vagyok vele mintha nem is létezne. Előfordul hogy szívok, viszont néha olyan meglepetések adnak boldogságpofont, hogy ehajj.
3/3 anonim válasza:
(+, ha már megvettem, biztos többször ráveszem magam hogy kipróbáljam. Van olyan játék, amit első letöltésre /még régen/ iszonyat rühelltem, de valamikor 1 évvel ezelőtt 500 FT volt a tescoban. Már csak azért is bedobtam a kosárba. Elsőre felraktam, a véleményem az volt hogy " ez ugyanolyan f*s mint régen.". Amikor másodjára telepítettem fel (szemezett velem, egyszerűen virított a polcon) felraktam, és benne van a TOP 5 KEDVENC!!! játékaim között, és megszeretetett velem egy egész franchise-t, ami máig a legelső kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!