Tudtok mondani olyan ismertebb videóst, aki szívesen csinál egy játékról bemutatót, amit alig ismernek páran?
Melyik az a játék? Én lehet hogy kipróbálom :)
Egy ilyen videós nekem is kéne ugyan ebből a célból, de nem hiszem hogy van. :(
és az attól függ hogy milyen játék. Pl. egy kreativitást igénylő játéknál síriusnak odaírhatod a videója alá hogy próbálja ki, és 20% hogy elolvassa
ebből 12% hogy kipróbálja
ebből 9% hogy tetszik neki
ebből 5% hogy videót készít róla
Úgyhogy ha egy olyan videósnak akihez illik a játék megírod kommentbe 5% esély van arra hogy videó lesz belőle :D
Videós alatt Youtube videóst értesz? Alig hiszem, hogy egy alig ismert játéknak egy pár tízezres nézettségű videós hozna népszerűséget. Ha egy játék igazán jó, az reklám nélkül is népszerű lesz. (Bár lehet, hogy a mai fiatalok már a youtube-ról tájékozódnak a játékokról, mi még a játékos oldalakról tettük ugyanezt.)
Oszd már meg velünk, melyik az az ismeretlen játék!
The Covery vagy TheGame Teve vagy TheOtherworldonline.
Ezt a 3 csatornát ajánlom.
A játék a lengyel származású Techland 2003mas Chrome-ja :D de szerintem. BF4 es játékélményt simán nyújt a játék
Otherworld-et már kértem de sajna nekik most nincsen rá idejük :/
Pc-guru tesztje
A játék grafikája simán olyan mintha 2011-es lenne :D küldjetek privátot és elküldön a telepítőjét :D
Csodálkozol rajta, hogy egy 2003-as játékot nem ismer senki, és üresek a szerverek?
A maga idejében én is csíptem a Chrome multiplayerét, de ma már millió jobb alternatíva van helyette.
Hát igen. Videósok nem fognak bemutatni egy 10 éves játékot...
De ahogy az előző is írta, biztos van jobb nála, ahol vannak a szervereken :)
Az mind1 de én keresek egy videóst aki bemutatja :D
Van letöltési link is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!