Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem megy a haveromnak a...

Miért nem megy a haveromnak a minecraft?

Figyelt kérdés

A java a legfrisseb 64 bit és 32 bit is rajta van!

A notebook tulajdonságai:

2 GB ram

Valamijen intel processzor 1.30 ghz aszzem vagy egy kicsit több

Intel-es videókártya (a driverek a legfrissebek)

És még mi fontos? Amikor elinditom ezt a launchert: [link] elnézést hogy orosz de ez a launcher tényleg jó akkor egyszerüen nem indul be! Nézzelöttem ot a tulajdonságoknál, kikapcsoltam a tiltást és az antivirust is de akkor sem megy! A mineshafter beindul de az a f***nak se tölti le mert egy nagy fostalicska és még az én gépemen se tölti le pedig az mán PC és a netem is jobb! A team extreme-el is ugyan az a szitu mint a mineshafter-el! Nem rég volt telepítve a windows 7! Tudtok segiteni?

#Minecraft #pedig minden jó
2014. okt. 20. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:

pontosabban pls h milyen a vdi kártyája köszi.. 1 GB-nél rosszabb akkor azért. proci sztem 2 GHz kéne alapból. ram az még elmegy. Java-t töröld le és ha 64-es a géped azt szedd le. ha 32 akkor meg azt.

+

Írd le, hogy a fostalicska gépedben mennyi RAM van, meg a kártyádat(vidi). meg még a procidat.. valamint ha megnézed azt a ki/be b*szott mineshaftert, vagy akár csak a bukkit.org-t, nem lehet leszedni se szerverfájlt, se a(z) MC verzióit, mert a microsoft megvette és szinte mindent betiltottak, mert mért ne.. (SF-el kapcsolatban biztos vagyok mert k*rvára nem lehet leszedni egyik SF-et sem, mert töröltették.. szóval ja..

MELLESLEG: ha a gépedben nincs legalább 2 GB ram, 1 GB Vidikártya, valamint egy 2.0 ~ 2.5 GHz proci, akkor BäSZHATOD mert egy olyan *Fostalicskán* nem is fog menni még LOW grafikán sem. nekem; 5 GB ram, 3 GHz proci, 1 GB vidikártya, és full grafon stabil 20-25 FPS-el megy. (közbe még a skype)..

javítás:

*legfrissebb, valamilyen, egyszerűen, nézelődtem, ott, antivírust, Mineshafterrel, segíteni.

saját megjegyzés:

- Nyelvan könyvet de gyorsan!

2014. okt. 20. 15:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Nos hát az én gépem 8 gb ram 6 magos amd proci de ha kell akkor 14 magot is használ (k*rv* jó mi?) a videókártya 4 GB GDDR5 nvidia ge-force gtx 650 és még mi kell? A haveromnak a nootbook-ján intel 2 magos procija van és a ghz pontosan nem tudom de a lényeg az hogy windows telepítés elött ment tökéletesen 15-20 fps de az ojan volt mint pc-n 40-50 fps!
2014. okt. 20. 19:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Ja és akkor nem volt videókártya driver és nekem driver nélkül nem mengy a videókártya meg a proci... És még egy dolog, annyira zavar hogy nem helyesen írok?! Mán nem azért de most az nem az én bajom? (Ukrajnában élek és ukrán osztályba járok és a magyar nyelv órák ojanok most 7-dik osztályban mint 5-6-dik osztályban a magyar osztályosoknak ukrajnában! Tudom hogy attol még írhatnák helyesebben nadehát nem megy!)
2014. okt. 20. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!