Minek kell ilyen játékot csinálni?
Nem tom mért akarnak táptalajt adni a kedvenc agyvérzős sablonomnak h a "videojáték agreszivvá tesz.
Na ez a Hatred nevű borzalomra különösen elmondható.
Az ok h van benne erőszak de ez céltalanul nem is szól másról, csak ártatlan emberek legyilkolásáról.
Komolyan csak szerintem beteg aki ilyet csinál ?
Pedig én se vagyok szent csak néhány példa ami brutális volt nálam anno.
The Drakness-ben végtagokat cafatolva szitává lőttem mindenkit és a szívüket a vállamon lévő két jómadár fogyasztatta el.
De ezek gengszterek voltak géppuskákkal és gonosznak feltüntetve. A 2. rész története pedig kimondottan tetszett.
A Resitance-ban a Kimérák hulláin át gázolva menthettük meg a világot sok rémséget leölve sok félképpen.
A God of War-ban minden Istent brutálisan küldhetünk át a túlvilágra. De a történet király volt. ... stb
De ezek a játékok nem voltak a céltalan gyilkolásra kihegyezve, mert voltak benne epikus elemek, jó karakterek, dialógusok és a gyilkolás csak egy köret volt afféle történeti elem.
De ritka manapság az olyan ember/fejlesztő cég aki célzottan az ártatlan emberek spontán legyilkolására helyezné a hangsúlyt.
Ennek a játéknak semmi értelme max csak a véres szájú " A videojáték erőszakossá tesz" c szülőknek ad majd támadási felületet.
Gratulálok.
A játék oldala
Ti mit gondoltok ?
Szerintem nem érdemes ezzel foglalkozni mivel ezek nem élő emberek. Értem én a logikád, ez a játék ilyen 30 perces feszültséglevezetésre jó.
Minecraftban meg építesz, mégsem barikádozod el az utat.
A szülők meg gondoljanak arra, hogy az ő szüleik meg valódi véres háborút vívtak, mégsem lett semmi bajuk.
Amúgy honnan lehet letölteni?
Minek? Itt a válasz a játék oldalán:
The question you may ask is: why do they do this? These days, when a lot of games are heading to be polite, colorful, politically correct and trying to be some kind of higher art, rather than just an entertainment – we wanted to create something against trends. Something different, something that could give the player a pure, gaming pleasure. Herecomes our game, which takes no prisoners and makes no excuses. We say ‘yes, it is a game about killing people’ and the only reason of the antagonist doing that sick stuff is his deep-rooted hatred. Player has to ask himself what can push any human being to mass-murder. We provoke this question using new Unreal Engine 4, pushing its physics (or rather PhysX) systems to the limits and trying to make the visuals as good as possible. It's not a simple task, because of the game's non-linear structure and a lot of characters on the screen. But here at Destructive Creations, we are an experienced team and we know how to handle the challenge!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!