Melyik lee sin skinet vennétek meg, miért?
Figyelt kérdés
ne mondjátok h egyiket sem :D nekem vagy a pool party vagy a thai boxos kéne, de nem tudom h melyiket, olvasgattam de 50-50% a két skinnek a kedvelőinek tábora, a pool party az elég jópofa viszont a mozgása teljesen az alap , mondjuk egy full pool party skines csapattal fun lenne :D , a másik meg nem olyan nagy szám viszont az animációi nagyon jók, mozgás is ütések rugások :D , igazán nem tudok dönteni2014. okt. 17. 09:10
1/3 anonim válasza:
Hát. Én a partisat akkor venném ha lazulósan akarnék mutatni a pályán. A boxolós azért is jó mivel Lee rugdosódik mint a félkegyelmű, tehát illik hozzá. Lee sin nagyon op champ ha jó kezekben van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!