Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Playfire megbízható?

A Playfire megbízható?

Figyelt kérdés

Ugye most van a Playfire-s, Green Man Gaming-es akció, hogyha szavazol játékokra, és linkeled a steam accodat a Playfire-al, ingyen X-Com Enemy Unknow-t kapsz. (Néha valóban vannak ingyen játékok)

Én ezt megcsináltam, be kellett jelentkezni a steam fiókomba, de miután beléptem, nem a steamet adta be, hanem hogy "steam felhasználónév elfogadva". a playfire oldalán. Ez nekem úgy jött le, hogy a jelszavam és a nevemet is "megadtam nekik". Pedig teljesen úgy nézett ki mint a steam oldala, ott volt az oldalt hitelesítő zöld "bélyegző" is.

A jelszavamat megfogom változtatni ez biztos.

2014. okt. 16. 10:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Soha ne add ki a steam jelszavad. (jó te nem akartad kiadni)

Soha ne jelentkezz be másik oldalról átirányított steam, facebook, online bank, stb.....-be, mert így nyilván ők megkapják az összes adatod.

2014. okt. 16. 11:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem akartam, azthittem ez is olyan lesz mint a többi (csoportba lépek be, és elküldik ajándékként) De nem így lett. Most parázok, és inkább megveszem azt ami ingyenes.
2014. okt. 16. 11:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne aggódj nem lesz semmi gond, már több mint egy éve használom a Playfire-t. Csak hozzáadtad a Steames fiókodat a Playfire-ös fiókodhoz.
2014. okt. 16. 13:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Amúgy a szavazást megcsináltad az ingyen játékért?
2014. okt. 16. 13:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Megcsináltam, de már írtam a supportnak hogy unlinkeljenek, meg megváltoztattam a jelszót. Majd ha lesz pénzem megveszem inkább, valamiért rossz érzésem van. 154 játékom van, mindet önerőből szereztem jópár év alatt, az az egy X Com csak belefér később.
2014. okt. 16. 13:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Küldtem privátot, aktiváld Steamen, és nyugodj meg nem lesz gond. :D
2014. okt. 16. 13:46
 7/7 anonim ***** válasza:
A Playfire a Greenmangaming szolgáltatása, úgyhogy igen, megbízható, ezer éve használom. Én már meg is kaptam az ingyen X-Comot.
2014. okt. 16. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!