A Far Cry 4 Limited Edition megéri?
Figyelt kérdés
szerintetek megéri ez a pack? : [link]
fog még változni az ára vagy ez már fix a megjelenés napjáig?
2014. okt. 14. 19:56
1/2 anonim válasza:
Senki nem tudja, hogy milyen lesz a játék egészében, így erre nem is lehet nagyon válaszolni, hogy megéri-e. Egyébként az árát nem hiszem, hogy nagyon fogják változtatgatni. Nekem a játékról eddig kiadott felvételek nagyon hasonlítanak a FC3-hoz. A hangok, az animációk és a játékmechanika is. A helyszín más, pár új fegyver, új állatok, új történet.
2/2 anonim válasza:
Nézd, én először előrendeltem a Rakyat Edition-t(vagy mit), de mikor kiírták, hogy: "Hát gyerekek, akkor 26ezer ft lesz." rá egy napra visszamondtam. Másnap előrendeltem a 14eztes limited et. Én nagy FC fan vagyok, szóval nekem megéri, de neked nem tudom. Az árról meg fogalmam sincs. Lehet, hogy az infláció miatt válltozhat, de csak párszáz forintot, jelentősen nem hiszem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!