Ha eladom a PS3-at akkor kijelentkezzek a mindenféle PS Storeból vagy a PSN-ből?
Settings>Format Utility erre gondoltál?
Quick format, vagy Full format?
És akkor törlődik a PSN felhasználóm is meg minden regisztráció?
Illetve, ha nem akarod megszívatni a következő tulajt, akkor a PS3-at töröld (deaktiváld) a felhasználói fiókodból a PlayStationNetwork > Managing account information > System Activation menüpontban.
Rendben, köszönöm, akkor megy a Full format.
TaKy99, ez amit mondtál ez pontosan mi is, vagy mit befolyásol?
Ez a leírás a Vita-ról szól, de ugyanez vonatkozik a PS3-ra is: (csak azt most nem találtam meg, keresgélni meg lusta vagyok xD)
Rányomtam a PSN>Account Management>System Activation>PS3 System>Deactivate-ra, de nem látom mi változott.
Még egy kérdés, hogyan oldjam meg, hogy az új tulajdonos tudjon online játszani, ha ugye az én e-mail címemmel és jelszavammal kell belépni a PSN-be?
Te, sehogy!
Majd ő készít magának egy új PSN accountot, amihez aktiválja a PS3-at és akkor már tud a saját felhasználói fiókjával multizni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!