Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen játékokat ismertek,...

Saavedro kérdése:

Milyen játékokat ismertek, amiket ez a laptop high/maximum grafikán elvisz és nagyon jól néznek ki (mégsem egetrengető a gépigény)?

Figyelt kérdés

Intel Core i3-3310M, 2.4 GHz órajelre skálázva

NVidia GeForce GT 740M

4 GB LP-DDR3 RAM, 1600 MHz-en

(Tohiba Satellite C55-A-1H9)

2007-2010es játékokra gondolok, de lehet kicsit régebbi is, vagy újabb, de akkor ne haladja meg a gépigénye a konfigomat. Ilyenekre gondolok (vagyis ezeket maximumon viszi, laggmentesen, az első kettőt leszámítva):

The Sims 3 (+8 kiegészítővel + 7 cuccos csomaggal + kb. az összes fizetős tartalommal) - ez tölt a legtöbbet, de nem laggol

Tomb Raider 2013 (ezt csak High-ra állítottam, az Ultrát nem próbáltam ki)

Tomb Raider Underworld, Anniversary, Legend

Harry Potter és a Főnix Rendje

The Sims Medieval + 1 kiegészítő

Need For Speed Most Wanted, Carbon

Dead Space

Tony Hawk Pro Skater HD

The Cave

Rayman Origins

Limbo

Flatout 2

Ezek azok, amelyek erőforrás-igényesebbek.

The Elder Scrolls V: Skyrim, GTA IV, Mass Effect, LEGO Harry Potter, Crysis 2 elfutnának maxon? (ahogy néztem, nagyjából igen, de nem értek a gépekhez)

Valami, a fentiekhez hasonlóan szép és kis gépigényű játékot ajánlanátok?

(Mekkora a videokártyám memóriája? Kerestem, de nem találtam pontos értéket)

2014. okt. 11. 12:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Dead Space 2

Crysis 2 max normál grafon, de lowon is nagyon szép

Diablo 3

Path of the ninja

2014. okt. 11. 21:30
 2/2 A kérdező kommentje:

Hm. A Crysis 2nél nem tudom állítani a grafot, csak a felbontást. 1280*720, de még csak az elején játszottam, de normális sebességű.

A Dead Space 2 megvan PS3on

2014. okt. 11. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!