Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PlayStation 3-mon lehet...

PlayStation 3-mon lehet ingyen multiban játszani interneten keresztül?

Figyelt kérdés

Azt hallottam ,hogy igen ...

Konzol vásárlás előt állok és azt hallottam ,hogy az xbox 360 mál kell xbox live előfizetés :(

A playstationnél is van ehhez hasonló vagy ott ingyenes az interneten keresztüli multi player ????

2014. okt. 9. 19:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ingyenes
2014. okt. 9. 19:17
 2/12 A kérdező kommentje:

És kell regisztrálni vagy valami hasonló ???

Meg olyat is hallotam ,hogy lehet például 12 napos vagy több időre szóló ps előfizetést venni az mire jó ???

2014. okt. 9. 19:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Valami accountot ott ps-en létre kell hozni, de semmi extra. Arról a 12 napos előfizetésről nem tudok...
2014. okt. 9. 19:51
 4/12 anonim ***** válasza:

ps3on ingyenes a multi.

psn+ ért kell fizetni az arra jó, hogy kapsz játékokat (amiket addig használhatsz amíg él az előfizetésed utána amíg meg nem újítod nem használhatod)

2014. okt. 10. 02:14
 5/12 TaKy99 ***** válasza:

A multi PS3-on ingyenes.

Nem 12nap hanem 14nap vagy 12 hónap...

Van 14 nap; 1 hónap; 3 hónap; 12 hónap-os tagság.

Új regisztrálóként 14 napos free tagságot adnak, kipróbálni a PSPlus-t. De ennek feltétele, hogy egy bankkártyát kell regisztrálni, ugyanis a 15. napon a megújítás automatikus! Azaz levonja a bankkártyárólk a következő 1 hónap díját.

Hacsak le nem tiltod az automatikus megújítást a PS3 Account Management> Transaction Management> Services List> Subscription> Cancel Automatic Renewal menüpontban tudod (jól eldugták!) Ekkor neked kell külön megvásárolnod a tagságot. Persze ha akarod :)

2014. okt. 10. 10:20
 6/12 A kérdező kommentje:
És például facebook-ozni lehet vagy youtubra felmenni tagság nélkül is vagy ahoz már előfizetés szükséges ???
2014. okt. 10. 14:49
 7/12 TaKy99 ***** válasza:
Youtube-hoz van külön ingyenesen letölthető alkalmazás. facebook-ot még nem próbáltam. Igazából az nekem telefonon bőven elég.
2014. okt. 10. 15:34
 8/12 TaKy99 ***** válasza:
Ja, lényeg a lényeg, az internetet ingyenesen elérheted fizeteni csak a PS plus-ért kell ami: havonta 2-2-2 játék (PS4;PS3;Vita); automatikus letöltés, frissítés, készülékenként 1GB tárhely a mentett állások online tárolására, exclusive digitális tartalmak és 10% kedvezmény bizonyos játékokra. Teljes játékok 1 órás ingyenes próbája. kb ennyi, minden mást ingyenesen elérsz a neten.
2014. okt. 10. 15:39
 9/12 A kérdező kommentje:

Letölthető skype is van ???

(elnézést hogy nagyon hülyének tünök de sajnos ehez nem értek ... ) :(

Remélem erre is kapok választ :)

2014. okt. 10. 19:40
 10/12 A kérdező kommentje:
Mégegy hasznos válasz jutalma a zöld pacsi :)
2014. okt. 10. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!