PlayStation 3-mon lehet ingyen multiban játszani interneten keresztül?
Azt hallottam ,hogy igen ...
Konzol vásárlás előt állok és azt hallottam ,hogy az xbox 360 mál kell xbox live előfizetés :(
A playstationnél is van ehhez hasonló vagy ott ingyenes az interneten keresztüli multi player ????
És kell regisztrálni vagy valami hasonló ???
Meg olyat is hallotam ,hogy lehet például 12 napos vagy több időre szóló ps előfizetést venni az mire jó ???
ps3on ingyenes a multi.
psn+ ért kell fizetni az arra jó, hogy kapsz játékokat (amiket addig használhatsz amíg él az előfizetésed utána amíg meg nem újítod nem használhatod)
A multi PS3-on ingyenes.
Nem 12nap hanem 14nap vagy 12 hónap...
Van 14 nap; 1 hónap; 3 hónap; 12 hónap-os tagság.
Új regisztrálóként 14 napos free tagságot adnak, kipróbálni a PSPlus-t. De ennek feltétele, hogy egy bankkártyát kell regisztrálni, ugyanis a 15. napon a megújítás automatikus! Azaz levonja a bankkártyárólk a következő 1 hónap díját.
Hacsak le nem tiltod az automatikus megújítást a PS3 Account Management> Transaction Management> Services List> Subscription> Cancel Automatic Renewal menüpontban tudod (jól eldugták!) Ekkor neked kell külön megvásárolnod a tagságot. Persze ha akarod :)
Letölthető skype is van ???
(elnézést hogy nagyon hülyének tünök de sajnos ehez nem értek ... ) :(
Remélem erre is kapok választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!