Tudtok megható végű játékokat amiknek nagyon jó a története? Pl: ma3, Witcher
Figyelt kérdés
2014. okt. 7. 15:49
2/10 A kérdező kommentje:
Sajna végigjátszottam viszont most jön ki az első résznek a rework-je azt majd addig meg még van idő:D
2014. okt. 7. 15:57
3/10 Zsuchan válasza:
Hááát ezzel megfogtál... LAst of us például nagyon megható de az csak PS3-on lehet..illetve majd PS4-en tolni.
Mass effectbe vannak jó jelenetek de ez döntésektől is függ ám nagyon epic.
HALO sorozatba is vannak szép jelenetek...hmm
JA illetve Walking dead játékába rengeteg van..mondjuk epizódikusan jön, de ha nem zavarnak a hullák és a grafikája akkor azt mindenképp ajánlom.
4/10 Zsuchan válasza:
ja majd kifelejtettem az új tomb raiderbe is sok van , mondjuk azt kontrollerrel érdemes klavin egy rémálom végig tolni.
És az asassins creed sorozatba is sok jó jelenet van.
Más már tényleg nem jut eszembe . :D
5/10 anonim válasza:
Brothers - A Tale of Two Sons
To the Moon
7/10 A kérdező kommentje:
Half lifeok meg vannak:D
2014. okt. 8. 20:37
8/10 A kérdező kommentje:
Tomb raiderek meg vannak még hozzá klavin muhaha:DD Most alien isolationozok fasza kis játék jó így este fele:DD
2014. okt. 8. 20:38
9/10 anonim válasza:
dragon age origins,II,inqusition ezeket feltétlenül játszad ki!
10/10 A kérdező kommentje:
Azokat már végig játszottam.:DD A 3.-at azt most szándékozok:DD
2014. nov. 29. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!