Csak nekem furcsa az új CoD? (Advanced Warfare)
Figyelt kérdés
Létezik egy nagyon jó franchise, amit az új CoD koncepciójában másol. Nem akarom azt mondani, hogy az "eredetije" hű de "egyedi", vagy hogy nem lehetne abból a stílusból több játék, de az Advanced Warfare kis különséggel Control C + Control V -zi a Ghost Recon sorozatot. Már a 2006-os részben ugyanez a koncepció volt (drónnal, autóval, öltözettel, fegyverzettel, kb mindennel együtt, csak az új CoD enné cyborgosabb lesz), amit Advanced Warfighter-nek hívtak. Advaced Warfare, és Advanced Warfighter. Mintha a CoD cukkolná az ubisoftot. :D Konkrétan nincs bajom ezzel, de még az a rohadt drón is majdnem ugyanúgy néz ki mint a szellemeknél. Mivel már minden bőrt lehúztak, így jöhet az új: Pontosabban.. egy már meglévő lenyúlása. És igen, tudom, a játékok egymás hegyén hátán copyzzák egymást, és emiatt tartom "csak" furcsának, és nem pofátlanságnak. Külföldi fórumokat olvasgattam, sokan arról kérdezősködtek hogy nem fog e perelni az Ubisoft? Erről van valami?2014. okt. 6. 21:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!