Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft szerver?

Minecraft szerver?

Figyelt kérdés

Ma csináltam egy Minecraft szervert, és minden rendben volt, fel is tudtam menni rá, de amikor egy ismerősöm akart feljönni, neki nem engedte. Hogyan tudna ő is feljönni rá?

A másik pedig, hogy hogyan tudom cserélgetni a világokat a szerveren? Ha én most éppen a skyblock mappel szeretnék játszani mondjuk, akkor hogyan rakom be a mapet?

2014. okt. 5. 22:53
 1/4 Luki1111 válasza:

A mapet úgy kell, hogy a keresőbe a gépeden beírod hogy %appdata% és ott lesz egy roaming mappa. azt nyisd meg, benne lesz egy .minecraft mappa, és benne egy saves.

oda kell a map tömörített fálját berakni. ;)

2014. okt. 6. 14:24
 2/4 adventurer111 ***** válasza:
Mappet berakni úgy kell hogy bemész a szerver mappájába aszem words mappába bemész és ott kell kicserélni a word mappát azzal amivel játszani akarsz.Ami a feljövéshez kell az a portforwarding ide le is írtam hogy hogyan kéne: [link]
2014. okt. 6. 14:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Ment a zöld.
2014. okt. 6. 15:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Map elhelyezése szerverben: [link]

Csatlakozási probléma:

A) Hamachi: [link]

B) Port forwarding: [link]

2014. okt. 6. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!