Sims 2 magyarosítás?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a sims 2-t utorrentel de angolul van..:S daemon toolsal raktam fel...
hogy oldjam meg a magyarosírtását?
2010. jan. 22. 16:53
1/17 anonim válasza:
2/17 A kérdező kommentje:
köszi^^
2010. jan. 22. 18:25
3/17 anonim válasza:
Ez érdekes nagyom.Én is kérdeztem,de nekem az írták,hogy eleve már magyarul kell letölteni... :S
4/17 A kérdező kommentje:
én magyarul nemtaláltam sehol...:s
2010. febr. 25. 20:31
5/17 anonim válasza:
Hát én sem találtam magyarul.Amúgy egyébként én letöltöttem ezt,és nekem nem lett magyar tőle.Neked magyar lett?Elmondanád,hogy hogyan csináltad?
Az előző vagyok
6/17 A kérdező kommentje:
hát én nem tettem rá a magyarosítást ink keresgélek hátha megtalálom magyarul addig angolul játszok:D
2010. febr. 26. 18:59
7/17 anonim válasza:
Jah,értem.Amúgy ha megtalálod,majd megírod?Én is keresem...
8/17 anonim válasza:
Itt tudjátok le tölteni magyarul
* Automatikusan eltávolított tartalom.
9/17 A kérdező kommentje:
köszi^^
2010. febr. 27. 13:10
10/17 anonim válasza:
Letöltöttem.A kérdezőtől kérdezem,hogy neked adott ki .iso fájlokat?Mert nekem csak 2 .mdf fájlt adott ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!