Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A south park miért 18+? :D

A south park miért 18+? :D

Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 16:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
41%
szerintem jó hogy a south park 18+ mert azért nem szeretném ha a 8 éves unkatesom most keszdenéel ésszerintem sekinek nem kéne káromkodni
2010. ápr. 8. 18:20
 12/19 anonim ***** válasza:
Én ezen a mesén nőttem fel, és nem érzem magam beteg embernek. Sokkal inkább próbálok nyitott szemmel járni bár ez nem mindig sikerül.Az első részt kb 8 évesen láttam fekete-fehér tv-n még mikor a HBO adta. Abban van valami hogy egy adott részt teljesen máshogy értelmezek most mint még gyerekként, de legalább ebben a mesében van mit értelmezni :) Rengeteg benne az elgondolkodtató utalás és a káromkodás is ami mondjuk egy Pikácsú-ban nincs meg ettől független még agymosottá tehet az is 1 év alatt.(van ilyen ismerősöm és nagyon durva:/) Tehát a kérdésre visszatérve a 18 as karika szerintem is sok, a legtöbb 16 éves gyerek megérti a mondanivalóját de hát eprsze a 18 as karikának van egy fajta húzóereje. Ja és káromkodni nem az SP-ből tanultam.(fogalmazni se:D)
2010. ápr. 20. 23:21
 13/19 anonim válasza:

Tényleg nem a kis tizenéveseknek való. Igaz hogy én is abban a korban vagyok, de nem minden 14 éves elég fejlett értelmileg, hogy ne befolyásolja. A káromkodás már nem lep meg, egy 4 éves olyat káromkodik, hogy az szégyenli magát aki hallja. A korhatár főként a brutális részekre (lásd: Scott Tenorman-nak meg kell halnia) és a szexuális tartalomra vonatkozik.(lásd: a Leszbosz-os rész)

14/L

2010. jún. 28. 13:50
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
hát annak tényleg nagyon sok mondanivalója van,hogy a szájukon szarnak,meg gúnyt űznek a kereszténységből is,marha értelmes rajzfilm ,korhatár sem kéne rá,csak le kéne venni a televítiókról!egyébként azt sem értem,hogy a comedy centralon 22:00-kor kezdődik a 18+-os south park és utána adják a csak 16-os family guyt,amit nem látok soha,amiatt a rohadt káromkodós sz@r miatt!
2010. aug. 12. 14:02
 15/19 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem a family guy is ugyan olyan baromság mint a south park nem több nem kevesebb :DDD
2010. okt. 5. 20:30
 16/19 <b>Chuck Norris</b> ***** válasza:
Azért adják az Sp-t előbb mert több embert érdekel. Amit meg az spben fikáznak általában van valami alapja, én pl 1 csomó rész csak most értettem meg, mert eddig szart se tudtam az amcsik hülyeségeiről. Pl ott van butters szülinapi része, vicces volt régebben is de nem értettem mi a fakkom ez a rész, aztán ma tudtam meg hogy valós történeten alapul. A family guynál nincs ilyen, ott kapod az idiótaságot amit random generátorral tesznek bele a készítők. De persze attól szeretem én is. szóval az sp nem csak egy káromkodós sz@r, hanem káromkodós sz@r rengeteg utalással és poénnal. Ja és egy kis iróniával.
2010. okt. 10. 22:10
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért 18+, mert erotikus/szexuális tartalmú részei is vannak.
2010. nov. 1. 21:00
 18/19 anonim ***** válasza:

Ja amugy ezt én sem értem

lehetne 16+os hiszen

Már alapbol perverz filmeket 16+on korhatàrozzak

2020. okt. 22. 19:18
 19/19 anonim ***** válasza:

Figyelj,13 évesen a mai világban már mindent tudnak ezekről...

Én is meglepodtem

2021. márc. 21. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!