LoL AD fogalma csak az alap autoattack sebzését jelenti? Az AP pedig csak a spellekét?
Figyelt kérdés
ennyi.2014. okt. 4. 21:44
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor viszont nem értem mi értelme annyira rágyúrni az AD-ra, azt amúgy sem használják sokszor. Mindenki a spelleket nyomkodja.
2014. okt. 4. 22:05
3/8 anonim válasza:
igenis sokat hasznaljak, sok karinak az autoattack a fo sebzese, es kevesebb skillt hasznal mint egy abilitys aki skillekbol tud sebezni rendesen.
#3, esetleg arra gondoltal hogy meg kb 5os szintu es nem kell hulyezni barkit?
4/8 anonim válasza:
Az oké, de a spelleknek is van AP és AD rátája. Amiktől erősödnek.
5/8 savanyújóska válasza:
Másrészt meg NEM. A spellek is skálázódnak, vagy AD-ból(narancs/pl. Zed), vagy AP-ból(zöld, pl. LeBlanc),vagy mindkettőből(pl. Akali - persze a jelenlegi metában ilyenkor inkább AP-t építenek, egyedül talán Jaxnél fordított az arány, illetve Ezrealt nem szokás hibridre építeni, mert AD-ból 5-600 range van, AP-ból meg 800-1000), vagy max. manából(Ryze, Kassadin), vagy max. HP-ből(Braum). Ezért vesznek pl. rengeteg AD-t, mondjuk Zednek, mert igaz, hogy van kb. 0,88-1,2 attack speedje, de pl. az ultijának alap sebzése 100% AD, és a Q és az E is AD-ből skálázódik - mondjuk 200AD-val a teljes kombó (Ulti, W, Q, E + 2-4 aa) 6-10. szinten(1-es szintű ulti) nagyjából 1000-1200 körül sebez (true dmg-be átszámítva, ideális esetben meg tudsz ölni egy nem fed adc-t).
6/8 A kérdező kommentje:
Pont zeddel táncikálok, és jó megtudni hogy a spellek is AD-t esznek. Akkor nem volt hülye ötlet crit-re és AD-ra építeni. Mindig AD-ra építek, Csak eddig úgy gondoltam hogy az autoattack-ot szabályozza, a folyton rohangászó Zed-nél ha már itt tartunk pedig ezt ritkán használom :D Igazából 22-es vagyok, nem játszok rosszul, szimplán úgy éreztem hogy az AD másodlagos szerepet tölt be. Fogalmakat sem használok tucatszámra.
2014. okt. 5. 11:50
7/8 anonim válasza:
Zednek fölös a crit, mert a spellek nem crittelnek.
8/8 A kérdező kommentje:
Viszont ha kihúzom 500-ig az alapsebzést, és kinyomom a spelljeim az ulti pillanatában, és tudom sebezni még utána, akár ezreket is beüthetek, ami nem rossz.
2014. okt. 5. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!