A Sims3-ban elvettem egy nőt feleségül, akit nem én "készítettem". Most jöttem rá, hogy egy életszakasszal öregebb mint én. Eléggé zavar. Van erre a problémára megfelelő kód?
komolyan aki nem érdemben válaszol, az minek ír ide?
ti nem szoktatok játszani a gépen?
nraas master controller
simre kattintasz, nraas,
advanced
edit in cas
"Akárcsak az életben" atyám -.-
Teljesen áttudod benne alakítani a simeket, az meg h szeretik egymást vagy sem, lényegtelen. 1 nap alatt olyan szintre tud jutni a kapcsolat egy ismeretlennel,h összeházasodnak :D
- kovalens kölyök kémikus készlet + fullos logika = fiatalító főzet (felnőttből + idősből fiatal felnőtt lesz)
- természetfeletti erőkkel alkímiával is fiatalíthatsz (nem is kell jártasság, a boltban is megveheted)
- ctrl+ C -> testingcheatsenabled true + katt a simre, és megszerkeszted a család létrehozása menüben, amilyenre akarod, még nemet is válthatsz :D (utána testingcheatsenabled false, és semmi baja nem lesz a játékodnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!