Mondjatok félelmetes/furcsa dolgokat a Sims 3-ból légyszi! Olyanokra gondolok, hogy pl. megnyúlt a teste, de a feje maradt a régi, hirtelen egy új, és teljesen ismeretlen családtagod lett, stb. (? )
Figyelt kérdés
2014. okt. 4. 17:39
11/13 anonim válasza:
1. A kutya 3-4 mp-re szétnyúlt mint egy csontváz.
2. A macska úszott a tengerben és nem jött haza,mert nem
működött az interakció.
3. Pont éjfélkor a simjeim házához teleportált egy zombi,és megette a növényeimet(?).
4. A simem autózott,de nem volt ott az autó.
5. Papírszerűek voltak a házak,amíg be nem töltötte.
12/13 anonim válasza:
Nekem az volt hogy a tini szimem a konyhában ált és elé termet két urna csak ugy mondom ki halt meg és mikor de amikor megnéztem a nevet a tini sim neve volt ott.akkor még magyarul neveztem el és az urnán az volt hogy meghallt kovács bella.
13/13 anonim válasza:
én azt hallotam egy gyerektől hogy az ő simses családjában meghallt valaki és érte ment a kaszás de nem vitte el.hanem a hulla egyszeüen felállt és elsétáltak együtt tüntetek,moziztak,horgásztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!