Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fura a lövés a FIFA15-ben?

Fura a lövés a FIFA15-ben?

Figyelt kérdés
Csak nekem tűnt fel, hogy elég furcsa a lövés az új Fifa15-ben? Néha alig nyomom meg, a stadionból kirúgja a labdát, néha meg ugyan annyira nyomom meg és a 16-ostól a kapuig nem megy el a labda. Valaki tapasztalta már?

2014. okt. 4. 12:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindkét esetben viszed a labdát normális tempóban és úgy lősz, vagy beadod és egyből lősz ? Mert ha beadod laposan és egyből lősz akkor általában nem tud erősen rúgni
2014. okt. 5. 11:44
 2/3 anonim ***** válasza:
vedd le a lövés rásegítést ! Nehezebb, de sokkal élethűbb!
2014. okt. 5. 12:53
 3/3 A kérdező kommentje:
labdavezetés, majd lövésnél figyeltem fel rá, hol elrúgja a fenébe, van hogy meg 16-os vonaltól el se gurulna a gólvonalig. Mindig száraz időbe játszom és már vissza is nézegettem, normálisan találja el a labdát a játékos, ezért nem értem. De olyan is volt már, hogy félpályáról csak találomra ellőttem (teljes erővel) és beesett a kapus felett, hol ilyen-hol olyan, lövésnél minden 50 pontnál van.
2014. okt. 5. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!