Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox One vs. PS4?

Xbox One vs. PS4?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik éri meg jobban, illetve melyiket ajálnátok? Mert igazából teljesítményben tudtommal szinte semmiben nem térnek el, így igazából nincs döntő érv, h melyik mellet döntsek?!

2014. okt. 3. 23:11
 1/4 anonim ***** válasza:

xbox one rengeteg szolgáltatása főként az usa-hoz van kötve (netes vásárlás, tv, egyéb nyalánkságok), ps4 első verziója meg szeret meghalni (piros halál).

Sose voltam nagy konzolos, de ps4 jobban megéri, nekem jobban bejött, amikor kipróbálhattam őket. Árban nincs túlnyomó különbség, de igazából rajtad áll.

Én ps4-re szavaznék, ha mindenképp konzol. Ha van más opció is akkor Wii U, az is nagyon szórakoztató és meg is mozgat, nem csak punnyadsz a játék előtt (feltéve, hogy olyat játszol) :)

2014. okt. 4. 01:27
 2/4 anonim válasza:
Ps4
2014. okt. 4. 19:18
 3/4 anonim válasza:
38%
Xbox one sokkal jobban megéri.A kontroller is sokkal jobb.
2014. okt. 4. 21:48
 4/4 anonim válasza:
Ps4, nincs olyan hogy piros halál, csak "kék halál" ami a gépek 0,1% át érinti és kicserélik ha vissza viszed. Egyébként izlés kélrdése egyszint a kettő bár a ps felhasználó barátabb, futtatja a használt játékokat is. A kontrolleren is több a funkció az xbox hoz képest.
2014. okt. 25. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!