Hogyan moddoljam a eredeti steames skyrim legendary editiont? A steam áruházat leszámítva meg lehetőleg mondjatok szerintetek jó modokat de ne olyat amitől jézus-atya-úristen leszek hanem grafika, gameplay, küldetések, stb.
Figyelt kérdés
meg ha letöltök egy modot akkor úgye be kell másolni a meg felelő helyre a benne lévő dolgokat nekem a skyrim c:\program files (x86)\steam\steamApps\common\skyrim helyen van de ott amikor gyakorlatilag áll ez az egész egy data dirext10 skyrim a data belül scripts strings mapából áll de a modokba van olyan hogy textures szép és jó de hogy hova kell rakjam2014. okt. 2. 22:00
1/4 anonim válasza:
A Skyrim Nexus a hivatalos mod-oldal, több ezer küldetéssel és grafikai moddal. Van nekik egy Nexus Mod Manager nevű szoftverük, ami automatikusan telepíti őket, bármikor ki/be lehet őket kapcsolni, stb.
2/4 A kérdező kommentje:
tudom ismerem és ki is probáltam de amikor elinditom a nexust ki irja re scan skyrim rákatintok skyrimra egy picit tölt de utána ezt a hiba üzenetet dobja be Unable to get write premission for: c:\Games\Nexus Mod Manager\Skyrim\Install info
2014. okt. 3. 14:25
3/4 anonim válasza:
Ha beallitod a nexus mod managert rendszergazdának akkor betudod tenni a modokat nem fog hiba uzenetet kuldeni!
4/4 anonim válasza:
#3: Szerintem az utóbbi két év alatt már rájött a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!