Mik a legjobb játékok pc-re?
A legjobb stratégia, mind játékélmény, mind grafika szintjén szerintem a World In Conflict. Hátránya, hogy rövid, de ettől eltekintve egy műalkotás.
Legjobb openworld játékok ezen szempontok alapján(szerintem) a Watch Dogs, a Sleeping Dogs, a Fallout 3.
De nagyon szép még a Bioshock Infiinite és a Dishonored. És a történetük is jó. A kettő közül szerintem a Dishonoredé jobb.
Nem létezik olyan hogy "legjobb játék".
A világ "legjobbnak" titulált játékát (pl HL2) is gyűlölik rengetegen. Ha a világ legjobb játéka egy FPS, és azt te nem szereted, akkor nem mész vele semmire. Keress olyat ami neked tetszik
Mindenkinek más a legjobb játék.
Mondok párat ami nagy gépigényű, szép a grafikája! (ezek nekem eléggé tetszetősek) érdemes neked is kipróbálni!
Arma 3 (FPS, TPS): A singleplayer része nem olyan jó, de a Multiplayere nagyon jó háborús érzetet ad. Ez viszont nem egy átlagos multiplayer FPS, ez taktikai szimulátor! Ezt tényleg meg kell tanulni játszani! Mivel ez a világ legrealisztikusabb FPS-e! De ehhez viszont tényleg nagy gép kell! Ja, igen és ebben is vannak járművek, és itt is rombolható a környezet!
Battlefield 3 és 4 (FPS): Nagyon szép ez a játék is picit rosszabb mint az Arma 3-nak, de ez még most is nagyon szép, főleg a fény effektek és a többi. Ez viszont nem szimulátor, de itt is szükség van taktikára, nem olyan mértékben mint Arma-ban, de itt se mindegy hogy hogy mész neki egy pontnak! Mellesleg vannak benne járművek is és rombolható a környezet!
Crysis 1,2,3 (FPS) Ez nagyon szép játék, itt is rombolható a környezet, ez viszont inkább egy singleplayeres játék, de van multija is! Itt kiválaszthatod magadnak hogy hogy akarsz játszani, lopakodva, vagy lelősz mindenkit aki az utadba áll! A te döntésed!
Dead Island (FPS): Ez egy ilyen zombis játék és az az érdekes benn hogy a grafika nagyon szép, de viszont a gépigénye elég jó! Ez olyan játék hogy van egy fő sztori de mellette tudsz mellék küldetéseket is csinálni stb. Érdemes ezt is kipróbálni nagyon jó játékélménye van!
Witcher1,2,3 (TPS): Ez egy kalandjáték, nem tudok sokat mondani róla, mert nem nagyon szeretem ezeket a játékokat, de azt tudom hogy ennek a játéknak gyönyörű a grafikája!! Főleg a 2 és 3-nak !
Tomb Raider 2013 (TPS): Szintén kalandjáték ennek is eléggé tetszetős grafikája van, de én szint úgy nem tudok róla sokat mondani, mert mint mondtam nem vagyok nagy kalandjáték szerető!
The Elder Scrolls V: Skyrim (FPS-TPS): Na ennek is vannak olyan pillanatai amikor összeszarod magad mert olyan szép sőt...
Far Cry 3 (FPS): Na ez meg a másik aminek nincs akkora gépigénye, de mégis rohadtul szép. A történet, a játékélmény, minden jó, ezt nagyon érdemes kipróbálnod ha még nem játszottad!!!
The Vanishing of Ethan Carter (FPS): Ez egy kaland-horror-logikai játék! Ehhez sok angol tudást ajánlok! A grafika eszméletlen minden ki van dolgozva a legapróbb fűszálig! A játékban amúgy egy nyomozót irányítunk, akivel meg kell fejteni egy gyilkosságot, vagy többet, bocsi sok infóm nincsen erről! A lényeg hogy gyönyörű játék, és nagyon jó kis érzést ad amikor játszol vele!
Assassin's Creed 3-4 (TPS): Ez egy kalandjáték, nagyon szép grafikája van, ilyen történelmi sztorija van, érdemes rá vetni egy pillantást!
A Half Life sorozatnál jobbat még sikerült találnom :D
Balck Mesa, Half-Life 2, Half Life 2 EP1 és Half Life 2 EP2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!