Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of legends hol találhat...

League of legends hol találhatnák csapatot?

Figyelt kérdés

Sziasztok League of legends hol lehetne keresni csapatot?

Interneten nézelődtem (hirdettem is magam) de nem jártam eredménnyel.

16 szintű vagyok MID helyezkedek el szerintem átlagnál jobban játszok.De folyamosan próbálok tanulni hibáimból.

Elegem lett külföldiekből már játék elején elkezdődik ki hova megy vita és játék közben valami nem tetszik leszólnak a sárga földig..

Magyarokkal is volt szerencsém de mikor MID en volt 3 free kill (általam) nem oda mennek minonokat ütik...

Ez véget keresek csapatot..

2014. okt. 2. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Fórumokon. A LoL hivatalos fóruma is tele van csapat hirdetésekkel. Ott van a Reddit is, aminek tudom, hogy van egy aktív LoL közössége, de többet nem tudok mondani, abba a fosvödörbe én be nem teszem a lábam.

Amúgy, most ne vedd magadra, amit írok, de azért nem jársz eredménnyel, mivel még csak egy 16-os szintű senki vagy, ezen felül majd ha 30-on lesz egy elfogadható stabil, kb. közép-plat körüli rankod, akkor írd, hogy az áltagnál jobban játszol (persze ez nem szükséges ahhoz, hogy találj egy normális csapatot). Tapasztalatod semmi, valószínűleg még azt sem tudod, mit csinálnak a champok. Én is tudtam nyerni 20 meccset egymás után a te szinteden, aztán 30-ason bronz becsattant.

A másik, MID a legtöbbet akart szerep a játékban. Mindenki midet akar játszani, ezért is tart pl. olyan rohadt sokáig a team builder ha midet választasz. Általában a csapatokban ezt a szerepet már be szokták tölteni.

2014. okt. 2. 18:43
 2/8 A kérdező kommentje:

kb 70 chamnak képességét tudom :)

összes szakszavat és mikor mit kel csinálni bizonyos helyzetben.Nem vagyok lusta jelzéseket használni se.

Szóval ezzel nem vagyok gondban :)

2014. okt. 2. 18:46
 3/8 A kérdező kommentje:
champ (elnézést telefonon vagyok)
2014. okt. 2. 18:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Dehogy tudod mikor, mit kell csinálni. 2év után is hibázok, még az LCS playerek is hibáznak, te még rengeteget. 16-on azért nem találsz, mert ez a játék lvl30-tól kezdődik és 16-on mindenki csak gyors áthalad.
2014. okt. 2. 19:12
 5/8 A kérdező kommentje:

jó jó :)

megfogadom tanácsotokat 30 szint után majd újra felteszem ezt a kérdést :)

2014. okt. 2. 19:23
 6/8 anonim válasza:
az 1-esnek és a 4-esnek igaza van,rohadtul nem tudod hogy mit kell csinálni,én se tudtam,senki se tudta (kivéve ha kóreai vagy,akkor lvl 10-en tudod már hogy mit kell csinálni),majd egy 2 év után játssz 16-os szintűek ellen,és akkor majd meglátod hogy akkor milyen voltál és azt hitted hogy mennyi mindent tudsz,amikor annak csak a 10%-a sincs a két évvel későbbi tudásodnak,én több mint 4 éve játszok és most látom már át 100%-ba a játékot,vagyis a játékosokat,és azt kell hogy mondjam hogy a lol-osok 80%-a öntelt f.s.z akik azt se tudják hogy mi ez a játék de ugatnak mint az állat és nem jöttek rá az igazi lényegére
2014. okt. 2. 20:22
 7/8 A kérdező kommentje:

Rendben gratulálok flegmaságod neked is megvan :)

Mint egy papagáj egyszer el van magyarázva meg értettem.

2014. okt. 2. 20:56
 8/8 anonim válasza:
te beszélsz a flegmaságról,na bújj el :D
2014. okt. 2. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!